Set električne ograde za pametnu farmu - RF izvor sa 7 J kontrolerom - središnji WiFi Gateway

Model: FE-8095
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 17

557,80€ 446,24€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 557,80€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Kompletan set električnih ograda s trenutnom opcijom spajanja na fencee Cloud i upravljanje električnim ogradama na daljinu, praktički s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internet pokrivenost.
Pametni generator fencee power DUO RF PDX30 snage 3 J prikladan je za ograde duljine do 23 km. Uređaj je univerzalne izvedbe i može se koristiti za male i velike životinje kao što su psi, konji, poniji, ovce, goveda, a elektroograda se može koristiti i za zaštitu posjeda i zemljišta od šumskih životinja i manjih nametnika poput lisica , vidre ili lasice. Generator u kompletu dolazi s daljinskim upravljačem s kojim možete upravljati uređajem na udaljenosti do 10 km.
Kompletan set uključuje središnji i upravljački FENCE WiFi GATEWAY GW100. To omogućuje kontrolu i kontrolu svih uređaja koji su povezani na Fencee Cloud. Pomoću aplikacije na mobitelu, tabletu ili računalu možete upravljati i kontrolirati pojedine uređaje. Na jedan Gateway može se spojiti do 12 pametnih RF fencee uređaja. Nijednom od pametnih uređaja nije potrebna SIM kartica i nema nikakvih naknada. Aplikacija fencee Cloud besplatna je za preuzimanje za Android i iOS operativne sustave. Kompletan sustav pametne farme je vrlo učinkovit nadzor električne ograde. Uz pomoć fencee Clouda možete upravljati generatorima s bilo kojeg mjesta u svijetu, au slučaju kvara odmah ste obaviješteni putem obavijesti i e-maila. S pametnim generatorima i fencee Cloud aplikacijom minimizirate troškove rada električnih ograda. Više ne morate obilaziti kućišta i tražiti problem. O svim prednostima i funkcijama sustava fencee Cloud smart farm pročitajte u našem članku.
RF uređaji se standardno isporučuju s osnovnom antenom koja ima domet komunikacije između uređaja od 10 kilometara. Ako trebate povećati udaljenost i kvalitetu prijenosa signala, koristite mogućnost spajanja vanjskih antena. Njime je moguće povećati domet upravljanja do 30 km. Za više informacija o opcijama vanjske antene i njihovoj instalaciji pročitajte naš članak.
Kombinirane generatore možete napajati pomoću adaptera iz mreže 230 V ili iz običnog akumulatora automobila, koji možete koristiti kao rezervni izvor u slučaju nestanka struje. Središnji Gateway napaja se iz mreže od 230 V i opremljen je rezervnim izvorom. Omogućuje napon do 12 sati u slučaju nestanka struje.
Uređajem možete upravljati putem mobilne ili web aplikacije s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internetska pokrivenost. I to zahvaljujući centralnom uređaju FENCE WiFi GATEWAY GW100. Više o aplikaciji fencee Cloud.
Cloud prikuplja podatke iz RF generatora i kontrolnih monitora. Pomoću središnjeg pristupnika možete jednostavno postaviti i kontrolirati pojedinačne uređaje s jednog mjesta, pomoću mobilne aplikacije ili s web sučelja. Preko Clouda ne samo da kontrolirate generatore ograda, već ih i provjeravate pomoću obavijesti koje se odmah prikazuju na vašem telefonu ili e-pošti.

Preuzimanje Android aplikacije na Google Playu
Aplikacija za Apple iOS za preuzimanje u App Storeu

Ukoliko niste sigurni oko konkretnog odabira seta i trebate savjet prije kupnje, slobodno se obratite našem tehničkom odjelu, gdje ćemo vas rado savjetovati.
Sadržaj paketa:

generator fencee power DUO RF PDX30
središnji upravljački uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100

Uključeno u paket generatora power DUO RF PDX30:

1x generator ograde snage DUO RF PDX30
1x daljinski upravljač za generator
1x CR2 3V baterija
1x strujni adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski ogradni DUO kabel 170 cm
1x tabla upozorenja za ogradu
1× osnovna RF antena
Upute za uporabu

Zajedno sa setom preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora na zid.
Uključeno u paket FENCE WiFi GATEWAY GW100

1× osnovna RF antena
1x strujni adapter 14 VDC
1× izvor rezervne baterije 9,6 V
2x vijak i tipla za ugradnju
Upute za uporabu

Težina kompletnog seta: 2 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.