Valionica

Najprodavaniji

1

Umjetna kokoš - grijaća ploča 30x30 cm, 20 W.

Trenutno nemamo na skladištu

51,75€ 40,44€

Stavi u košaricu

Valionice i inkubatori su naša specijalnost . Nudimo vam veliki izbor valionica. Ponuda uključuje valionice za 10-24 jaja, valionice za 24-56 jaja, valionice za 56-144 jaja, valionice za 144-360 jaja ili čak najveće valionice velikih kapaciteta.
Prvo smo osobno testirali sve valionice koje imamo u ponudi . Imamo valionice od proizvođača prilagođene točno prema našim zahtjevima za još veći uspjeh u valjenju .
Svako jaje se može izleći kod nas. Svaka valionica sadrži detaljne češke upute i proceduru kako prvi put valiti, uključujući sve temperature za valenje.
Valionice su opremljene snažnim ventilatorima, visokokvalitetnim senzorima i gotovo neuništivom elektronikom. I nakon dvije godine jamstva, pružamo sve usluge nakon jamstva.
Naše valionice su uglavnom potpuno automatizirane , što znači da se brinete samo o dovoljnoj količini vode u valionici. Za sve ostalo će se pobrinuti valionica . A ako postoji problem, upozorit će vas zvučnim alarmom.
Ako niste sigurni koju valionicu odabrati, nazovite nas na 01 784 0153. Mi smo iskusni uzgajivači i rado ćemo s Vama razgovarati o svemu.

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.