Kako suzbiti insekte kod domaćih životinja u staji

Insekti, a najčešće i muhe u staji mogu biti veliki neprijatelji ukućanima i njihovim životinjama. Ako se ne počnete učinkovito boriti protiv insekata, postoji opasnost od zdravstvenih problema, poput širenja opasnih bolesti i ekonomskih gubitaka. Iako se insekata nikada nećete zauvijek riješiti, postoji niz načina da uspješno otklonite ovaj problem i spriječite prekomjernu populaciju. Evo nekoliko korisnih savjeta o tome kako kontrolirati insekte u staji.

16.05.2024

Koje su najčešće bolesti koje pogađaju kokoši?

15.05.2024

Koje su najčešće bolesti koje pogađaju kokoši?

Nažalost, kao i svaka životinja, kokoši su osjetljive na razne bolesti. Bolesne kokoši obično je lako prepoznati. Najčešći simptomi bolesti kokoši su umor, apatija, nedostatak apetita i smanjena proizvodnja jaja. U većini slučajeva slijedi iznenadna smrt kokoši. Pogledajte s nama kokoši i njihove najčešće bolesti te kako ih učinkovito spriječiti.

Što mačka ne može jesti?

14.05.2024

Što mačka ne može jesti?

Kao vlasnici mačaka, mi svojim dlakavcima pružamo najbolju njegu. Ponekad im možda želimo toliko udovoljiti da ih na kraju povrijedimo. Nije sve što je nama ukusno prikladno i za naše mačje prijatelje. Neke su namirnice i tvari neprikladne ili čak otrovne za mačke. Što je otrovno za mačke?

Kako izgleda životni ciklus kokoši?

10.05.2024

Kako izgleda životni ciklus kokoši?

Kokoši su izvrsni pomagači, ali i fascinantna stvorenja. Tijekom svog života prolaze kroz nekoliko faza koje bi vi kao uzgajivači trebali biti savršeno upoznati. Pa kako izgleda njihov život?


Koliko dugo živi domaća mačka?

09.05.2024

Koliko dugo živi domaća mačka?

Domaće mačke jedni su od najpopularnijih kućnih ljubimaca diljem svijeta. I nije ni čudo. Njihova neovisna priroda čini ih odličnim društvom u kućanstvu. No, prije nego što počnemo uživati ​​u životu s mačkom, moramo odgovoriti na pitanje koliko godina živi.


Kako se riješiti osa?

07.05.2024

Kako se riješiti osa?

Ova bića mogu biti smetnja za mnoge ljude. Pogotovo ako se približe kući i ne daju vam ni kavu da nesmetano popijete. Veći rizik nastaje i kada je osoba alergična na njihov ubod. U tom slučaju ubod predstavlja veliki zdravstveni rizik. Što kažete na ose?

Kako se riješiti miševa u kući?

30.04.2024

Kako se riješiti miševa u kući?

Miševi u kući mogu biti velika smetnja. Ne samo da su brzi, već su i lukavi. Dakle, ne plaćaju ništa. Ako ste primijetili njihovu prisutnost, važno je brzo djelovati kako biste spriječili širenje i druge neugodnosti. Dođite i pogledajte s nama kako istjerati miša iz kuće.

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.