Set električne ograde pametna farma - RF izvor 12 J - WiFi Gateway - Monitor MX10 GRATIS

Model: FE-8139
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 20

650,78€ 520,62€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 650,78€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Set pametne električne ograde sa snažnim RF generatorom i centralnim uređajem FENCE WiFi GATEWAY GW100. Centralna jedinica omogućuje trenutno spajanje uređaja na ograđeni Cloud. Zahvaljujući tome, moguća je daljinska provjera i kontrola ograda putem mobilnog telefona, tableta ili računala.
Generator električne ograde
Snažni kombinirani generator Fencee Energy DUO RF EDX120 zbog svoje snage od 12 J prikladan je i za duge ograde s duljinom ugradnje do 100 km, na mjestima gdje se moraju osigurati maksimalne performanse i pouzdanost. Generator je univerzalno primjenjiv za gotovo sve vrste životinja, poput konja, ovaca, goveda, svinja ili koza. Također se može koristiti za zaštitu zemljišta ili usjeva od šumskih životinja i divljih svinja. Pogodan je i za malu djecu zahvaljujući žutoj stezaljci sa smanjenom snagom. Može se spojiti na donji red žica ograde ili na drugu ogradu u kojoj se kreću manje životinje ili mladunci.
Centralna i upravljačka jedinica
Centralna upravljačka jedinica FENCE WiFi GATEWAY GW100 uključena je u set pametne električne ograde. Pomoću WiFi gatewaya povezujete uređaj na Fencee Cloud i upravljate uparenim uređajima u bilo koje vrijeme i praktički s bilo kojeg mjesta na svijetu putem besplatne aplikacije za Android i iOS. Možete kontrolirati do 12 RF uređaja putem 1 središnjeg WiFi pristupnika. Za rad sustava nisu potrebne naknade za registraciju ili SIM kartice. Bez dodatnih troškova, čime se minimiziraju vaši troškovi rada pametne električne ograde. Putem fencee Clouda ne samo da kontrolirate generatore, već ih i provjeravate pomoću obavijesti koje se odmah prikazuju na vašem telefonu i e-pošti.

Preuzimanje Android aplikacije na Google Playu
Aplikacija za Apple iOS za preuzimanje u App Storeu

Zahvaljujući Fencee Smart Farm sustavu, dobit ćete maksimalan pregled svoje električne ograde u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Uređaj možete daljinski isključiti, kontrolirati i nadzirati. U slučaju problema, odmah ćete dobiti alarm na svoj telefon i e-mail. Sve prednosti i funkcije električnih ograda s fencee Cloud aplikacijom pročitajte u našem članku.
Uređaj za nadzor na POKLON
U kompletu će vas čekati i MX10 control Monitor. Nakon spajanja na električnu ogradu mjeri vrijednost napona. U slučaju pada ispod zadane vrijednosti, šalje obavijest središnjem Gatewayu koji odmah aktivira online alarm o padu napona na kućištu. Uparenim Monitorom MX10 upravljate daljinski pomoću mobilne aplikacije. Inspection Monitors imaju mnogo načina instalacije, ako želite znati više, pročitajte članak o različitim ožičenjima Inspection Monitora.
Osnovna i vanjska RF antena
Fencee pametni RF uređaji dolaze s osnovnom antenom koja omogućuje domet komunikacije od 10 km. U slučaju da trebate poboljšati kvalitetu signala i domet prijenosa, koristite opciju ugradnje vanjske antene, zahvaljujući kojoj možete povećati domet do 30 km. Pročitajte više o montaži vanjskih antena u našem članku.
Kombinirano napajanje
Fencee kombinirane RF generatore možete napajati pomoću adaptera iz mreže od 230 V ili iz običnog akumulatora automobila. Ovo se također može koristiti kao rezervni izvor u slučaju kvara ili nestanka struje. Centralna jedinica FENCE WiFi GATEWAY GW100 standardno se napaja mrežnim adapterom od 230 V. U slučaju nestanka struje opremljena je rezervnim izvorom koji opskrbljuje naponom do 12 sati.
Ako trebate savjet o odabiru odgovarajućeg izvora ili drugog pribora, slobodno kontaktirajte naš tehnički odjel, rado ćemo vam pomoći.
Sadržaj paketa:

generator fencee energije DUO RF EDX120
središnji upravljački uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ BESPLATNO - Monitor MX10 uređaj za praćenje

Uključeno u paket generatora Energy DUO RF EDX120:

1x fencee energy DUO RF EDX120 generator
1× strujni adapter 14 V / 2 A
1× osnovna RF antena
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski kabel za spajanje Energy DUO RF na bateriju
1x tabla upozorenja za ogradu
Upute za uporabu

Zajedno sa setom preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora na zid.
Uključeno u paket FENCE WiFi GATEWAY GW100:

1× osnovna RF antena
1x strujni adapter 14 VDC
1× izvor rezervne baterije 9,6 V
2x vijak i tipla za ugradnju
Upute za uporabu

Uključeno u paket monitora MX10:

1× osnovna RF antena
2x baterije tipa C LR14
1x priključni kabel 100 cm
1× kabel za uzemljenje 150 cm sa klinom za uzemljenje
2 x povlačne trake za jednostavnu montažu monitora
1× magnet s uzicom za vješanje na vrat
Upute za uporabu

Težina kompletnog seta: 3,9 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.