Generator električne ograde fencee energy DUO RF EDX150

Model: FE-2315
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 14

464,83€ 371,86€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 464,83€

Na zalihama

Besplatna poštarina
Snažni kombinirani generator električne ograde Fencee Energy DUO RF EDX80 posebno je dizajniran za ograde opterećene vegetacijom do 80 km, gdje je potrebno osigurati maksimalnu učinkovitost i pouzdanost.
Sa snagom do 8 J može osigurati dovoljan napon čak iu ogradama zaraslim u travu. Integrirani mikroprocesor kontrolira cijeli rad i jamči optimalne performanse generatora. Generator je namijenjen za sve vrste životinja, također je pogodan za mlade životinje, npr. telad, ždrebad.
Generatorom možete upravljati putem mobilnog telefona ili putem web sučelja s praktički bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internetska pokrivenost.
To zahtijeva instalaciju FENCE WiFi GATEWAY GW100 i povezivanje s fencee Cloudom.
Osnovni komunikacijski domet između generatora i pristupnika je do 10 km na normalnom terenu i u naseljenim područjima. Na teškom, na primjer, brdovitom terenu, domet je skraćen, naprotiv, na otvorenom prostoru može biti duži. Za povećanje dometa prijenosa signala između generatora i pristupnika, može se koristiti vanjska antena i time povećati domet komunikacije do udaljenosti od 30 km.

Žuti terminal za spajanje kućišta s trajno smanjenom energijom. Ova žuta stezaljka služi za spajanje na nastambe u kojima će se kretati mlađe i manje životinje (ždrijebe, telad) kako bi dobile samo slabiji, otprilike polovični impuls. Također se posebno spaja na donju žicu većih ograda, gdje se očekuje bujanje vegetacije, ali je taj izlaz tehnološki tretiran protiv gubitaka, nema takvog curenja napona u zemlju kao kod normalnog spoja, a snaga generator nije smanjen. Ostale žice spojene na crveni terminal napajaju se odvojeno i punim naponom.
Zeleni terminal za spajanje mjerenja kvalitete uzemljenja. Pomoću kojeg možete lako saznati je li postojeće uzemljenje dovoljno ili ga je zbog situacije potrebno poboljšati (dodati uzemljenje, navodnjavati uzemljenje, popraviti spoj). Za kontrolna mjerenja potrebno je mjernu elektrodu postaviti 10 metara od uzemljenja generatora.

Također postoji crni terminal za spajanje na šipku za uzemljenje i crveni terminal za spajanje na kućište na izlazu generatora.
Veliki LCD zaslon s upravljačkim gumbima jasno informira o svim važnim vrijednostima na kućištu.
Generatori snage veće od 5 J udovoljavaju posebnim zahtjevima propisanim normom. Ovo je vremenska odgoda u povećanju performansi i time osiguravanju sigurnosti. Proizvod mora biti označen simbolom pješčanog sata. Generatori imaju vremensko kašnjenje od 50 sekundi. To znači da kada je ograda opterećena i otpor ograde padne ispod 500 Ohma (izrasla trava, pala grana,..), generator će dati maksimalno 5 J, za 50 s. Ako otpor ograde padne ne poveća tijekom tog vremena (eliminacija uzroka), generator postupno povećava izlaznu energiju (npr. model EDX150 do 15J). Druga funkcija je upozorenje u slučaju iznenadnog opterećenja kućišta. Ako otpor ograde iznenada padne tijekom jednog impulsa s više od 1000 Ohma na manje od 400 Ohma (pala grana, zapetljana životinja ili osoba,...) alarm se aktivira nakon šest impulsa - oglašava se zvučni signal i crvena LED dioda svjetlo bljeska. U isto vrijeme, period impulsa se usporava na 3 s kada se otpor kućišta poveća na više od 600 Ohma ili nakon perioda od 10 min. Obje funkcije su neovisne i odvojene jedna od druge.
Dio paketa:

generator fencee energije DUO RF EDX80
osnovna RF antena
kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (oko-srce)
energetski DUO baterijski kabel za spajanje na bateriju
fencee tabla upozorenja
Upute za uporabu

Duljina kabela za napajanje je 1 m.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.