Generator električne ograde DUO RF EDX100

Model: FE-2310
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 12

395,10€ 316,08€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 395,10€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Snažni generator električne ograde s kombiniranom energijom DUO RF EDX100 posebno je dizajniran za duge ograde do 80 km s vegetacijom, gdje se mora osigurati maksimalna učinkovitost i pouzdanost.
Sa snagom do 8 J može dati dovoljan napon čak iu slučaju ograda s puno trave. Integrirani mikroprocesor kontrolira cijeli rad i jamči optimalne performanse generatora. Generator je dizajniran za sve vrste životinja, pogodan je za mlade životinje, na primjer telad, ždrebad.
Generatorom možete upravljati s mobilnog telefona ili s web sučelja, praktički s bilo kojeg mjesta na svijetu, gdje postoji internet pokrivenost.
To zahtijeva instalaciju FENCE WiFi GATEWAY GW100 i povezivanje s Cloud Fences.
Osnovni komunikacijski radijus između generatora i gatewaya je do 10 km u područjima s normalnim terenom iu naseljenim područjima. U teškim područjima, primjerice na neravnom terenu, domet je kraći, a s druge strane može biti i duži na otvorenim područjima. Za povećanje dometa prijenosa signala između generatora i pristupnika, može se koristiti vanjska antena za povećanje dometa komunikacije do 30 km.

Ima žutu stezaljku za spajanje ograde s trajno smanjenom energijom. Ova žuta kopča se koristi za spajanje na boksove u kojima se nalaze mlađe i manje životinje (ždrijebe, telad), tako da primaju samo slabiji impuls, otprilike upola manje snage. Također je posebno spojen na donju žicu većih obora, gdje se očekuje rast vegetacije, ali je ovaj izlaz tehnološki tretiran od gubitaka, nema gubitka napona u zemlji, kao što je slučaj kod klasičnih kabela, a generator učinak se ne smanjuje. Ostale žice spojene na crveni terminal napajaju se odvojeno i s maksimalnim naponom.
Zeleni terminal se koristi za spajanje mjerenja kvalitete zemlje. Uz njegovu pomoć tako lako možete utvrditi je li postojeće uzemljenje dovoljno ili ga je potrebno poboljšati (dodavanje uzemljivača, zalijevanje zemlje, popravak priključka). Za mjerenja provjere morate instalirati mjernu elektrodu 10 metara od uzemljenja generatora.
Također postoji crni terminal na izlazu generatora za spajanje na šipku za uzemljenje i crveni terminal za spajanje na ogradu.
Generatori izlazne snage veće od 5 J udovoljavaju posebnim zahtjevima norme. To uključuje tajming za povećanje snage i time osiguranje sigurnosti. Proizvod mora biti označen simbolom pješčanog sata. Generatori imaju kašnjenje od 50 sekundi. To znači da ako je ograda opterećena i otpor ograde padne ispod 500 Ohma (podignuta trava, pala grana itd.), generator će osigurati maksimalno 5 J za 50 s. Ako otpor ograde ne Povećanje za to vrijeme (otklanjanje uzroka), generator će postupno povećavati izlaznu energiju (npr. model EDX150 do 15 J). Druga funkcija je upozorenje u slučaju iznenadnog opterećenja ograde. Ako otpor ograde iznenada padne s više od 1000 Ohma na manje od 400 Ohma tijekom pulsa (pala grana, životinja ili zapetljana osoba, ...), alarm se aktivira nakon šest impulsa - emitira se zvučni signal i crveni LED treperi. U isto vrijeme, pulsni period se usporava na 3 s. Alarm se deaktivira kada se otpor ograde poveća na više od 600 Ohma ili nakon perioda od 10 min. Dvije su funkcije neovisne jedna o drugoj i odvojene.
Paket sadrži:

generator ograda energije DUO RF EDX100
osnovna RF antena
kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (srce-mrežica)
energetski DUO baterijski kabel za spajanje na bateriju
ploča upozorenja
Upute za korištenje

Duljina kabela za napajanje je 1 m.Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.