Generator električne ograde fencee energy DUO RF EDX120

Model: FE-2312
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 13

418,34€ 334,67€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 418,34€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Snažni kombinirani generator električne ograde fencee energy DUO RF EDX80 posebno je dizajniran za ograde do 80 km, opterećene vegetacijom , gdje je potrebno osigurati maksimalnu učinkovitost i pouzdanost.
Sa snagom do 8 J može osigurati dovoljan napon čak i u ogradama zaraslim u travu. Integrirani mikroprocesor kontrolira cijeli rad i jamči optimalne performanse generatora. Generator je namijenjen za sve vrste životinja, a pogodan je i za mlade životinje, npr. telad, ždrebad.
Generatorom možete upravljati putem mobilnog telefona ili putem web sučelja s praktički bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internetska pokrivenost.
To zahtijeva instalaciju FENCE WiFi GATEWAY GW100 i povezivanje s fencee Cloudom.
Osnovni domet komunikacije između generatora i getaway-om je do 10 km na normalnom terenu iu naseljenim područjima. Na teškom, na primjer, brdovitom terenu, domet je skraćen, naprotiv, na otvorenom prostoru može biti duži. Za povećanje dometa prijenosa signala između generatora i gateway-a, može se koristiti vanjska antena i time povećati domet komunikacije do udaljenosti od 30 km.

Žuta stezaljka za spajanje ograde s trajno smanjenom energijom. Ova žuta stezaljka služi za spajanje na nastambe u kojima će se kretati mlađe i manje životinje (ždrijebe, telad) kako bi dobile samo slabiji, otprilike polovični impuls. Također se posebno spaja na donju žicu većih ograda, gdje se očekuje bujanje vegetacije, ali je taj izlaz tehnološki tretiran protiv gubitaka, nema takvog curenja napona u zemlju kao kod normalnog spoja, a snaga generatora nije smanjena. Ostale žice spojene na crvenu stezaljku napajaju se odvojeno i punim naponom.
Zelena stezaljka za spajanje mjerenja kvalitete uzemljenja, pomoću kojeg možete lako saznati je li postojeće uzemljenje dovoljno ili ga je zbog situacije potrebno poboljšati (dodati uzemljenje, navodnjavati uzemljenje, popraviti spoj). Za kontrolna mjerenja potrebno je mjernu elektrodu postaviti 10 metara od uzemljenja generatora.

Također postoji crna stezaljkal za spajanje na šipku za uzemljenje i crvena stezaljka za spajanje na ogradu na izlazu generatora.
Veliki LCD zaslon s upravljačkim gumbima jasno informira o svim važnim vrijednostima na ogradi.
Generatori snage veće od 5 J udovoljavaju posebnim zahtjevima propisanim normom. Ovo je vremenska odgoda u povećanju performansi i time osiguravanju sigurnosti. Proizvod mora biti označen simbolom pješčanog sata. Generatori imaju vremensko kašnjenje od 50 sekundi. To znači da kada je ograda opterećena i otpor ograde padne ispod 500 Ohma (izrasla trava, pala grana,..), generator će dati najviše 5 J, tijekom 50 s. Ako se otpor ograde ne poveća tijekom tog vremena (otklanjanje uzroka), generator će postupno povećavati izlaznu energiju (npr. model EDX150 do 15 J). Druga funkcija je upozorenje u slučaju iznenadnog opterećenja ograde. Ako otpor ograde iznenada padne tijekom jednog impulsa s više od 1000 Ohma na manje od 400 Ohma (pala grana, zapetljana životinja ili osoba,...), alarm se aktivira nakon šest impulsa - oglašava se zvučni signal i crveno LED svjetlo treperi. Istodobno se period impulsa usporava na 3 s. Alarm se isključuje kada se otpor ograde poveća na više od 600 Ohma ili nakon perioda od 10 min. Obje funkcije su neovisne i odvojene jedna od druge.
Sadržaj paketa:

generator fencee energije DUO RF EDX80
osnovna RF antena
kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (oko-srce)
kabel baterije za spajanje na bateriju
fencee tabla upozorenja
Upute za uporabu

Duljina kabela za napajanje je 1 m.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.