Sredstvo protiv kuna KUNAGONE, set od 6 kom

Model: BR-0570
Nagradni bodovi: 1

25,52€ 20,42€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 25,52€

Na zalihama

Sredstvo protiv kuna KUNAGONE, set od 6 kom

Odbojnik kuna u obliku vrećice s krznom psa, set od 6 vrećica, vezica i etiketa za svako pakiranje, toplinski obrađeno krzno psa s mirisnom tvari, tretirano voskom za dugotrajnije djelovanje, djelotvornost 3 - 6 mjeseci, jednostavno i brza instalacija.

kunagone-kuny-set-6-2


Ciljni organizam

Repelent je namijenjen za tjeranje kuna - na primjer kuna kamenjarka (Martes foina), šumska kuna (Martes martes) i druge.

kuna-skalni-lesni_01

Područja primjene

Repelent se može koristiti u automobilu kada ste već primijetili prisutnost kune (prožvakani kablovi, izolacija i sl.) ili kao preventiva protiv ulaska kuna ispod haube automobila. Možete ga koristiti i na tavanu, u podrumu, u kokošinjcu ili bilo gdje gdje ste pronašli tragove kuna ili kao preventivnu mjeru protiv upada kuna .

kunagone-instalacija-2

Priprema a
plikacija

Dovoljno je izvaditi repelent iz vrećice, na uzicu pričvrstiti naljepnicu na kojoj je upisan datum postavljanja. Zatim ga jednostavno objesite na mjesto po želji, tako da mu djeca i druge životinje ne mogu pristupiti. Obratite pozornost i na vremenske uvjete, kako se učinkovitost ne bi smanjila raznošenjem mirisa vjetrom.
Upozorenje: Vrećica se ne smije stavljati na dijelove motora koji se zagrijavaju tijekom rada.

  • nanesite 1 do 2 vrećice ispod haube automobila
  • u interijeru (tavan, garaža, podrum i sl.) nanijeti 2 do 6 vrećica ovisno o veličini prostora (jedna vrećica je za krug od cca 3 m)

kunagone-instalacija-3

Učinkovitost

Učinkovitost je 3 do 6 mjeseci, ovisno o području i okolnim uvjetima. Jedna vreća radi u radijusu od 3m. Vrećice treba redovito mijenjati svakih 3 do 6 mjeseci kako bi se osigurala dugotrajna zaštita. Preporučujemo označavanje datuma ugradnje na naljepnici .

Primjer iz prakse:
kunagone-kuny-primjer iz prakse

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.