Miris za ogradu protiv crne divljači, divljih svinja - za zaštitu usjeva i žetve - 250 ml

Model: 0710535823929
Ocjena: PACHO-LEK®
Nagradni bodovi: 1

24,68€ 19,74€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 24,68€

Na zalihama

Djelotvorna mirisna tvar uglavnom odbija divlje svinje i jelene lopatare kada uđu u vaša polja i parcele.
Mirisna ograda
odlično je sredstvo u borbi protiv kopanja polja od strane divljih svinja. Preporučamo korištenje mirisne ograde protiv crne divljači u slučaju afričke svinjske kuge. Dokazali su se i za sigurnost cesta i autocesta, gdje znatno smanjuju rizik od sudara s divljim životinjama.

Mirisna barijera prikladna protiv crne divljači - divljih svinja i jelena lopatara
Odbojnik mirisa PACHO-LEK crna divljač često se koristi za zaštitu poljoprivrednih površina s raznim vrstama usjeva tijekom sjetve i rane vegetacije. Pouzdano sprječava uništavanje polja trganjem divljih svinja ili sprječava ulazak jelena lopatara u voćnjake i vinograde gdje grickaju plodove.
Upotreba i doziranje koncentrata mirisa

 • Postupak za primjenu barijere protiv mirisa protiv divljih svinja razlikuje se ovisno o sezoni i usjevu koji želite zaštititi. Ovdje ćete pronaći moguće načine nanošenja antimirisne barijere.
 • Kukuruz u sjetvenoj sezoni: u BIO10 nosač nepravilnog oblika ubrizgava se mirisna tvar u 3 točke oko 1 sekunde, tako pripremljeni nosač baca se na polje na međusobnoj udaljenosti od 30 m. Napreduje od ruba terena do centra i dalje.
 • Kukuruz u ranoj vegetaciji: koncentrat mirisa nanosi se izravno u pazušce prva dva lista cca 1 sekundu na međusobnoj udaljenosti od 30 m. Ova aplikacija spriječit će divlje životinje da se gnijezde unutar polja.
 • Krumpir: u razdoblju formiranja gomolja polje se mirisi, mirisna tvar se ubrizgava u BIO10 nosač nepravilnog oblika u 3 točke oko 1 sekunde, tako pripremljen nosač baca se na polje na udaljenost od 30 m. jedni od drugih. Napreduje od ruba terena do centra i dalje.
 • Grašak: u ranoj vegetaciji u BIO10 nosač nepravilnog oblika ubrizgava se mirisna tvar u 3 točke u trajanju od oko 1 sekunde, tako pripremljen nosač baca se na polje na međusobnoj udaljenosti od 30 m. . Od ruba polja prema sredini i dalje miris djeluje do berbe graška.
 • Travnjak: u BIO10 nosač nepravilnog oblika ubrizgava se mirisna tvar na 3 točke oko 1 sekunde, tako pripremljeni nosač baca se na travnatu površinu na međusobnoj udaljenosti od 30 m. Napreduje od ruba terena do centra i dalje. Mirisna tvar djeluje do 3 mjeseca, ako je potrebno produžiti zaštitu, travu moramo ponovno pomirisati na isti način.
 • Afrička svinjska kuga: mirisna tvar se ubrizgava u BIO10 nosač nepravilnog oblika na 3 točke oko 1 sekunde. Učinkovitost mirisa mora se obnavljati svaki mjesec. Kod suzbijanja svinjske kuge preporučujemo nanošenje nosača od PU pjene kako bi se odmah zatvorila zona infekcije.
 • Graviranje crne divljači: u BIO10 nosač nepravilnog oblika ubrizgava se mirisna tvar u 3 točke oko 1 sekunde. Nosač se zatim baca na površinu livade na međusobnoj udaljenosti od 30 m.
 • U vinogradima: Preporučamo kombinirati mirisnu barijeru s mirisanjem vinograda. Mirisna ograda se postavlja tamo gdje vinograd neposredno graniči sa šumom, odakle divljač dolazi u vinograd, u tom slučaju mora se poštovati zaštitni pojas na udaljenosti od cca 20 m, a kolci moraju biti postavljeni 10 m. osim vinograda. Nosač BIO10 nepravilnog oblika s ubrizganom mirisnom tvari postavlja se na tlo na međusobnom razmaku od 20 m u vinogradu.
  Prva injekcija mirisnog koncentrata je aktivacija, sljedeća injekcija se provodi nakon 14 dana - revival. U BIO10 nosač nepravilnog oblika ubrizgava se mirisna tvar na tri točke u trajanju od oko 1 sekunde, tako pripremljen nosač baca se na površinu vinograda na međusobnoj udaljenosti od 20 m.

Sigurnosna i druga upozorenja:
Uvijek koristite zaštitnu opremu pri rukovanju koncentratom mirisa!
Zapremina pakiranja koncentrata mirisa: 250 ml
Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu na temperaturi od +5°C do +25°C
Napomena: boca se mora čuvati naopako
Daljnje detaljne informacije o sastavu koncentrata mirisa mogu se pronaći u sigurnosno-tehničkom listu.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.