Viseći tjerač kuna za auto DR.STÄHLER MARDER KUGELN

Model: BR-0171

10,18€ 8,14€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 10,18€

Na zalihama

Viseći tjerač kuna za auto MARDER KUGELN

Sredstvo protiv kuna u obliku visećih kuglica za zaštitu od kuna u motornom prostoru . Jednostavna i brza montaža s trenutnim učinkom . U pakiranju 1x držač za vješanje i 2x repelentne kuglice s repelentnom tvari u 1 komadu cca 5-6 tjedana , djelatna tvar Geraniol.

zavesny_odpuzovac_kun_do_auta_MARDER KUGELN_uvod


Ciljni organizam

Za tjeranje kuna - primjerice kuna kamenjara (Martes foina), šumskih kuna (Martes martes) i drugih.


Područja primjene

Kuglice su prvenstveno namijenjene tjeranju kuna iz motornog prostora vozila, gdje uzrokuju velika oštećenja izolacije, žice ili crijeva kočionog sustava.


Priprema

Pri rukovanju kuglicom koristite gumene ili mikrotanke rukavice kako biste izbjegli izravan kontakt sredstva impregniranog u kuglici s kožom. U slučaju da tvar dođe u dodir s kožom, potrebno je mjesto kontakta dobro oprati vodom i sapunom , a potom isprati čistom vodom.

1. Stavite zaštitne rukavice, pogledajte gore navedene preporuke. Zatim nastavite s otvaranjem paketa, na primjer uz pomoć škara, pogledajte sliku br. 1 i uklanjanjem 1 komada kuglice za iz zaštitnog pakiranja.

2. Također uklonite držač za vješanje iz paketa i postavite kuglicu čvrsto u sredinu ovog držača i pazite da ne može ispasti.

zavesny_odpuzovac_kun_do_auto_MARDER KUGELN_priprava

Primjena

Pažnja, kune svoj teritorij označavaju urinom , stoga uvijek temeljito očistite/operite motorni prostor prije postavljanja držača . Držač s kuglicom ne smije se postavljati izravno na ili uz vrući dio motornog prostora - postoji opasnost od opeklina!

3. Sada objesite držač na prikladno i suho mjesto u motornom prostoru, pogledajte gornju sliku. Obratite pažnju na vodoravan i čvrst ovjes držača kako se ne bi olabavio i pao tijekom vožnje.

4. Odbojni učinak mirisne kuglice je trenutačan , jer je napravljena od celuloze i natopljena je repelentnom supstancom koja je vrlo neugodna za kune, tako da kuna izbjegava motorni prostor odmah nakon postavljanja.


Učinkovitost

Učinak kuglice - 1 komada je oko 5-6 tjedana, a zatim ju je potrebno zamijeniti novom. Paket uvijek uključuje 2 repelenta => eventualno štiti do 3 mjeseca. Može se koristiti tijekom cijele godine, bez obzira na vanjsku temperaturu.

zavesny_odpuzovac_kun_do_auto_MARDER KUGELN_sadržaj


Dimenzije paketa 10x5x17 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.