3D ultrazvučni tjerač kuna, miševa i štakora DRAGON ULTRASONIC B360 SMART

Model: BR-0294
Nagradni bodovi: 1

30,17€ 24,14€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 30,17€

Na zalihama

Strašilo za kune, miševe i štakore DRAGON ULTRASONIC B360 SMART

Ultrazvučni tjerač divljači pogodan za plašenje kuna i glodavaca , siguran za ljude i kućne ljubimce. Za unutarnju upotrebu, opremljen izdržljivom vodootpornom navlakom s mogućnošću pričvršćivanja putem magnetskog držača . Tjerač s rasponom tonova pod kutom od 270° s automatskom promjenom frekvencije i dometom do 300 m 2 , s napajanjem preko 6V adaptera . Tjerač kuna koristi 3x metalne zvučnike , dimenzije ultrazvučnog tjerača su 85x85x50mm.


Koje štetočine odbija repeller?

Ovo strašilo je pogodno za tjeranje kuna, miševa, štakora i rovki.

DRAGON ULTRAZVUK


Područja upotrebe strašila

Primjena repelenata vrlo je čest oblik zaštite unutarnjih prostora stanova, obiteljskih kuća, garaža, tavana, vikendica, podruma , automobila , kao i industrijskih hala, skladišta, radionica, restorana, supermarketa itd.

DRAGON ULTRASONIC B360 p3 (2)


Montaža

Pomoću magnetskog držača možete jednostavno, brzo i sigurno pričvrstiti Dragon Ultrasonic repelent na gotovo svaku površinu. Tjerač je opremljen jakim magnetom koji se koristi u industrijskoj tehnologiji pričvršćivanja. Sve što trebate je komad metalne površine, npr. ograda, grijač i sl. i imate uređaj instaliran odmah bez ikakve montaže. Ukoliko na tretiranoj površini nema metalne površine na koju bi se repelent mogao staviti, moguće je koristiti poseban metalni privjesak koji je uključen u pakiranje. Metalni privjesak zašrafite na željeno mjesto i zatim pomoću magneta na njega jednostavno pričvrstite repelent.

DRAGON ULTRASONIC B360 p3 (1)


Način napajanja

Uređaj se napaja preko 6V adaptera koji je uključen u paketu.

DRAGON ULTRASONIC B360 p1


Kako radi strašilo

Uređaj generira ultrazvučne signale koji su neugodni za kune i glodavce, zbog čega nakon kratkog vremena napuštaju zaštićena područja. Uređaj emitira zvukove promjenjive frekvencije od potpuno nečujnog do laganog do piskavog tona. Ova automatska promjena frekvencije osigurava da se štetočina ne navikne na zvuk i da se ne vrati . Ultrazvučni signal se vrlo dobro reflektira od čvrstih površina i tako povećava svoj domet. Ovaj repelent, opremljen s tri metalna zvučnika, ima učinkovit domet u zatvorenim prostorima do 300 m 2 u rasponu od 270°.


Sigurnost

Dragon Ultrasonic repelent emitira ultrazvučne signale koji su potpuno sigurni za ljudsko uho. Za razliku od uporabe otrova ili drugih kemikalija , uporaba strašila je bezopasna kako za ljude, tako i za domaće i domaće životinje. Izuzetak su rasplodni miševi, hrčci ili zamorci, za koje ultrazvučni signal može biti neugodan i nije primjereno držati te životinje u tretiranom prostoru.

Ciljna skupina štetnika: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Dimenzije paketa 17x17x11 cm
Dimenzije: 85 x 85 x 50 mm
Efektivní rozsah: až 300 m2 v prostoru bez překážek
Lokacija: ve vnitřních prostorech
Napajanje: přes 6V adaptér v balení
Proizvođači: 3x kovové reproduktory
Radna temperatura: - 30°C až + 70°C
Raspon tonova: v úhlu 270°
Učinak na čoveka: žádný
Utjecaj na domaće životinje: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.