Set električne vrtne ograde za psa, mačku, zeca - mrežno napajanje - kabel 100 m

Model: FE-8088
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 3

104,55€ 83,64€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 104,55€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Komplet električnih ograda za vrtove obiteljskih kuća, oko vrtova, cvjetnjaka, bazena ili ribnjaka. Učinkovito će zaštititi i zadržati Vaše ljubimce, poput štenaca, pasa, mačaka, kunića unutar prostora koji ste odredili i definirali. Električna ograda može poslužiti i kao zaštita cvjetnih gredica i usjeva koji postaju meta životinja lutalica i sitnih nametnika poput štakora ili kuna. Fencee mini M03 mrežni generator snage 0,3 J idealan je za kratke ograde u vrtovima i oko kuća s duljinom ugradnje do 5 km.
Visokokvalitetno 100% vodootporno kućište, LED indikatorska lampica i tipka za isključivanje na prednjoj strani agregata s modernom mikroprocesorskom tehnologijom iznutra čine agregat pouzdanim funkcionalnim uređajem pogodnim za sve vremenske uvjete.
Zeleni plastični stup omogućuje vam da ga postavite s maksimalnom visinom od 56 cm i ima 7 ušica za individualni izbor usmjeravanja žice. Njegova prirodna zelena boja je vrlo diskretna i pogodna za ugradnju u vrtove obiteljskih kuća i zgrada. Kvalitetni zeleni kabel isporučuje se u kolutu od 100 ms s 3 žice od nehrđajućeg čelika. Prikladan u kombinaciji sa zelenim stupom, čini diskretnu električnu ogradu za vaš vrt.
Cijeli set čini sigurnu električnu ogradu za vašeg ljubimca, s brzom montažom i jednostavnom demontažom po potrebi. Zahvaljujući zelenim stupovima i zelenom užetu, ograda će postati neugledan dodatak vašem vrtu.
Sadržaj paketa:

generator fencee mini M03
1× kabel 2,5 mm, duljina 100 m, nehrđajući čelik 3× 0,2 mm, zelena
10x stupić 74 cm (iznad zemlje 56 cm), 7x ušica
1× šipka za brušenje 75 cm

Uključeno u paket generatora:

1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x tablica upozorenja
1x uputstvo za upotrebu

Zajedno s kompletnim kompletom električne ograde za vrt, preporučamo kupnju 80 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora.
Težina kompletnog seta: 6,1 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.