Kokošinjac za kokoši POLLY CHALET 2XL

Model: BR-0446
Nagradni bodovi: 26

883,22€ 706,58€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 883,22€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kokošinjac za kokoši POLLY CHALET 2XL

Kokošinjac za uzgoj 10-15 kokoši dimenzija 124x141x100 cm . Ovo je savršen kokošinjac koji je opremljen s tri grede , dva vanjska gnijezda za nesilice i krovom na šarkama . Kokošinjac je izrađen od visokokvalitetnog HPL laminata koji je zaista čvrst, gladak, jednostavan za održavanje i vrlo otporan na napade raznih parazita , a posebno bumbara .


Dimenzije kokošinjca

Vanjske dimenzije cijelog kokošinjca su 124x141x100 cm. Unutarnje dimenzije kokošinjca su 105x92,5 cm , tako da kokošinjac pruža udobnost za do 15 klasičnih kokoši nesilica.


Oprema za kokošinjac

Kokošinjac je opremljen s tri grede za noćni odmor kokoši . Kokošinjac uključuje i dva vanjska gnijezda u kojima će kokoši imati dovoljno prostora i mira za nošenje jaja. U isto vrijeme, dobivanje jaja bit će vrlo jednostavno , jer da biste ih pokupili , trebate samo podići krov gnijezda za polaganje. U paketu su sigurnosna vrata marke ChickenGuard na koja možete lako spojiti automatsko otvaranje kokošinjca ukoliko ste zainteresirani. Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca nije uključeno u paket!

POLLY_CHALET_2XL


Održavanje i čišćenje kokošinjca

Kokošinjac izrađen od jedinstvenog materijala ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje , osim redovitog čišćenja. Međutim, kokošinjac možete očistiti u tren oka zahvaljujući krovu na šarkama. Po potrebi kokošinjac se lako rastavlja te ga možete oprati, očistiti i dezinficirati bilo kojim sredstvom za čišćenje. Zbog činjenice da je materijal kokošinjca gladak i vrlo jednostavan za čišćenje, ovaj kokošinjac je vrlo otporan na napade raznih parazita , grinja, posebno bumbara, koji se često nalaze u običnim drvenim kokošinjcima.

Značajke materijala za kokošinjac

Kokošinjac je izrađen od višeslojnog HPL laminata , čija ćete jedinstvena svojstva voljeti. Kokošinjci izrađeni od iznimno izdržljivog HPL laminata ispunjavaju izvanredne zahtjeve za opterećenje i izdržljivost. Ovaj poseban materijal osigurava izvrsnu toplinsku otpornost i ljeti i zimi. Prirodno izolirani kokošinjac tako odolijeva suncu, kiši, snijegu, ledu i vjetru . Kokošinjac ne upija nikakve mirise i vlagu pa praktički ne zahtijeva nikakvo održavanje, osim redovitog čišćenja koje je vrlo jednostavno. Ovaj kokošinjac teži cca 46 kg, tako da je vrlo izdržljiv i stabilan čak i na jakom vjetru. No, kokošinjac se lako sastavlja i rastavlja bez ikakvog alata zahvaljujući patentiranom sustavu zaključavanja, pa ga neće biti problem premjestiti ako bude potrebno. Kokošinjac ima atraktivan dizajn i inovativan dizajn boja koji se savršeno uklapa u svaki vrt. Kokošinjac je dobro prozračen zahvaljujući prorezima koji omogućuju optimalnu cirkulaciju zraka . Sam materijal nije podložan truljenju , a zahvaljujući njegovoj iznimnoj čvrstoći , sigurno ćete kupiti kvalitetan proizvod koji će vam pružati zadovoljstvo dugi niz godina.


Dimenzije paketa 100x120x8 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.