Automatska vrata Brinsea Chick Safe Advance

Model: CS020
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 5

166,89€ 133,51€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 166,89€

Na zalihama

Besplatna poštarina
Brinsea ChickSafe Advance je izdržljiv i pouzdan sustav za automatsko otvaranje vrata kokošinjca i zatvaranje vrata kokošinjca.
Ovo je verzija Advance koja ima posebne postavke, ali je korištenje vrlo jednostavno.
ChickSafe Advnace se napaja baterijama (uključeno) i može se jednostavno montirati u bilo koji kokošinjac s okomitim kliznim vratima. Nije potrebna ručna kalibracija: ChickSafe Eco se automatski prilagođava visini vrata vašeg kokošinjca. Baterija traje 1 godinu.
ChickSafe Advance je izdržljiv i može podići i spustiti bilo koja okomita vrata od 300 grama do 4 kg.
Model Advance vam omogućuje postavljanje zatvaranja i otvaranja prema razini osvjetljenja ili prema zadanom vremenu. Možete kombinirati ove postavke - na primjer. zatvoriti vrata prema jačini svjetla, ali najkasnije do 19:00 sati. Sustav također omogućuje jednostavno zatvaranje ili otvaranje vrata ručno.
ChickSafe Eco ima indikator na LCD panelu koji pokazuje da su vrata otvorena, zatvorena, da je baterija prazna ili upozorava na kvar.
Opremljen je "automatskim zaustavljanjem" kada je kokoš blizu vrata.
Automatska vrata Brinsea otporna su na vremenske uvjete, rade u ekstremnim vremenskim uvjetima i izrađena su od materijala otpornih na UV zračenje.
Kao i svi Brinsea proizvodi, ChickSafe Eco ima 3-godišnje BESPLATNO jamstvo, podložno online registraciji. Proizvedeno u Velikoj Britaniji.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.