Feedomatic naskočna hranilica - 8 kg

Model: AF08F
Nagradni bodovi: 1

44,12€ 35,30€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 44,12€

Na zalihama

Kada koristite Feedomatic , hrana je dostupna samo kada pilići stoje na postolju. Miševi, štakori i ptice ne mogu doći do hrane i stoga ne mogu kontaminirati žitarice. Feedomatic štiti perad od opasnih bolesti. Naskočna hranilica je stabilna, jednostavna za čišćenje i otporna na prskanje. Dostupan je u pakiranjima od 5, 8, 12 ili 20 kg , tako da za svaku potrebu postoji odgovarajuće rješenje.

Što Feedomatic čini jedinstvenim?

U tradicionalnim hranilicama hrana je slobodno dostupna. Osim životinja kojima je hrana namijenjena, budi interes i štetočina. Kako bi se riješio ovaj problem, prije nekoliko desetljeća uvedena je prva ulazni hranilica. Posuda za žitarice kojoj se može pristupiti samo kada piletina stoji na postolju.

Provjereni koncept konačno usavršen

Dizajniran i proizveden u Nizozemskoj, Feedomatic jamči najvišu kvalitetu. Dodali smo nekoliko vrlo pouzdanih naprava ovom dokazanom konceptu. Feedomatic smo izradili kombinacijom dijelova od pocinčanog lima i plastike. Ploče su debljine 1 mm, što ga čini izuzetno stabilnim. Šavovi ili pukotine nemaju šanse jer koristimo najsuvremenije metalurške strojeve. Nakon godina intenzivne uporabe, Feedomatic će i dalje biti funkcionalan kao kad je prvi put kupljen.

Sama hranilica je opremljena pregradama i preljevnim rubom, koji značajno smanjuju prolijevanje. Još jedna korisna prednost; korištenje plastike čini hranilicu puno tišom od konkurencije. Metal na plastici stvara manje buke nego metal na metalu. Stepenica ima velike rupe tako da fekalije padaju prema dolje. Mehanizam koji kontrolira pristup može se podesiti od 250 grama do 2 kg (165 funti). Na taj način se može postaviti točna granična težina za bilo koju vrstu peradi.

Još jedna često poznata prednost ugradnih hranilica je činjenica da mogu pohraniti veliku količinu hrane. Pilići mogu izdržati nekoliko dana bez dohrane.

Čini se da je Feedomatic savršeno rješenje za ljubitelje životinja diljem svijeta koji više vole hraniti svoje životinje, a ne štetočine.

Zapremina: 8 kg
Vrsta: na korak
Materijal: lim + plastika
Težina: 6 kg
Dimenzije: 45x28x26 cm

SAVJET: Kako biste kokoši naučili na hranilicu za hodanje potrebno ju je prvih 10 dana opteretiti ciglom tako da ostane otvorena. Nadalje, kokoši ne smijete hraniti na drugom mjestu. I vidjet ćete da će cure bez problema naučiti koristiti step feeder.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.