Električna drobilica za žitarice sa bačvastim spremnikom MILL ETM - HP 1.2kW

Model: BR-0204
Nagradni bodovi: 6

204,50€ 163,60€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 204,50€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Električna drobilica za žitarice ETM - HP 1.2kW

Vrlo kvalitetan mlin za mljevenje žitarica, mahunarki i drugih usjeva, pogodan za pripremu domaćih krmnih smjesa. Električna drobilica s motorom od 1,2 kW s dugim vijekom trajanja motora , s termičkom zaštitom od pregrijavanja, sa satnim učinkom od 25-170 kg/sat ovisno o korištenom situ i vrsti zrna. Hammer drobilica se isporučuje s ugrađenim sitom promjera 7 mm , a na poklon dobivate i tri dodatna sita veličine 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za promjenu sita. Električni mlin je opremljen bačvom za skladištenje kapaciteta 50 l. ETM električna sjeckalica za žitarice je pouzdan proizvod koji spada u sam vrh te ćete biti oduševljeni njome. Naravno u paketu ide i priručnik .


Lijevak drobilice

Spremnik drobilice je u obliku lijevka , što automatski pomaže nesmetano kretanje izrezane sirovine prema unutra prema noževima, koji je usitnjavaju na potrebnu veličinu prema odabranom situ.

Električna drobilica prikladna je za usitnjavanje krastavaca, pšenice, zobi, raži, ječma, riže, prosa, graha, graška i drugih usjeva. Također se može koristiti za pripremu slada za proizvodnju piva ili za preradu bilja i voća za pripremu čaja .

ETM b

PAŽNJA ! - nije namijenjen za preradu uljarica (začepila bi se sita).


Učinak drobilice

Učinak sjeckalice ovisi o odabranoj krupnoći sita i kreće se od 25 - 40 - 90 - 170 kg/sat - što je veće sito, to je veća brzina drobljenja. Hammer Sjeckalica se isporučuje s ugrađenim sitom promjera 7 mm , a na poklon dobivate i tri dodatna sita veličine 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za promjenu sita. Na raspolaganju ćete dakle imati ukupno 4 sita.


Skladišna bačva

Čim se sirovina razreže prema odabranom situ do željene veličine, pada u skladišnu bačvu zapremine 50 l . Nakon završenog drobljenja, bačva se može zatvoriti poklopcem sa sigurnosnom bravom i sirovina se može čuvati u ovoj bačvi koliko god je potrebno.
Bačva za skladištenje strugača za staro željezoDimenzije paketa 40x40x66 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.