Drveni kokošinjac Radom, 3340x1500x1080 mm

Model: Kurnik_Radom
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 12

393,75€ 315,00€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 393,75€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Drveni kokošinjac Radom, 3340x1500x1080 mm

Otkrijte idealan kokošinjac koji spaja udobnost, kvalitetu i održivost! Naš kokošinjac dizajniran je imajući na umu potrebe vaših kokoši i našeg planeta. Zahvaljujući svom prostranom i promišljenom dizajnu, pruža savršeno životno okruženje za vaše pernate prijatelje. Provjerite koje sve prednosti nudi ovaj kokošinjac:

Prostrani kokošinjac za sretne kokoši : Naš kokošinjac pruža velikodušan prostor, gnijezda za leženje s obje strane, veliki prostor i dva sjedala. Vaše će kokoši imati dovoljno prostora za kretanje i igru , što ga čini savršenim udobnim domom za vaše pernate prijatelje.

Kvalitetan kokošinjac : Izdržljiva površinska obrada štiti kokošinjac od nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Jednostavan za čišćenje : s više ulaza, dva bočna prozora i podom na izvlačenje, ovaj je kokošinjac dizajniran za jednostavno održavanje i brzo čišćenje.

Pogodan za sve vremenske uvjete : Kokošinjac je opremljen plastičnim krovom i zidovima od punog jelovog drveta sa zaštitnim premazom, koji pružaju pouzdanu zaštitu od kiše i hladnoće. Krov također pruža hladovinu tijekom vrućih dana, tako da će vašim kokošima biti ugodno u svim vremenskim uvjetima.
Ekološki prihvatljivi materijali : Ovaj kokošinjac izrađen je od ekološki prihvatljivih materijala, koji doprinose zaštiti našeg planeta i održivosti.

Specifikacije kokošinjca : Ukupne dimenzije: 334 cm (duljina) x 150 cm (širina) x 108 cm (visina). Stambeni prostor: 90 cm (duljina) x 80 cm (širina) x 98 cm (visina). Izvedba: 237 cm (duljina) x 81 cm (širina) x 75 cm (visina). Pogodno za 4-6 kokoši.


Dimenzije kokošinjca:

Ukupne dimenzije
334 D x 150 Š x 108 V   cm
Dimenzije unutarnjeg dijela
90D x 80Š x 98V cm
Dimenzije ulaznih vrata
25 Š x 30 V cm
Dimenzije kućišta
237D x 81Š x 75V cm , (veličina vrata 47Š x 49V cm)
Dimenzije gnijezda za polaganje
70, 5D x 31Š x 35V cm

Tehnički parametri:

Boja
tamno siva
Materijal
jelovina
Kapacitet kokošinjca
4-6 kokoši (ovisno o veličini)
Broj grgeča
2
Opseg isporuke
1 x kokošinjac, 1 x upute za sastavljanje

Naše preporuke:
Proizvod je opremljen osnovnim zaštitnim premazom za površinsku zaštitu. Kako biste održali dug vijek trajanja, preporučamo redovito obnavljanje zaštitnog premaza. U idealnom slučaju postavite kokošinjac tako da bude zaštićen od nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su kiša, snijeg, jaka sunčeva svjetlost i vjetar.Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.