Drveni kokošinjac BONNY, 1810x650x1200mm

Model: Kurnik_Rhodos
Ocjena: Albert Kerbl GmbH
Nagradni bodovi: 12

483,75€ 388,13€ 310,50€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 388,13€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kokošinjac za kokoši KERBL BONNY

Kokošinjac   za piliće   za uzgoj 4-5 kokoši dimenzija   181x65x118 cm .   To je kokošinjac s ispustom koji je   opremljen sa dvije grede ,   s dva vanjska gnijezda za nesenje i kutijom za pijesak na uvlačenje za jednostavno čišćenje. Kokošinjac   izrađen od borovine , čime je osigurana stabilna konstrukcija.

Dimenzije kokošinjca

Vanjske dimenzije cijelog kokošinjca uključujući i stazu su   181 x 65 x 118 cm , zasebna kuća ima dimenzije   67x56 cm ,   te tako pruža udobnost za do 5 klasičnih kokoši.
Kurnik_bonny_I

Oprema za kokošinjac

Kokošinjac   opremljen je s dvije grede za   noć  za kokoši . Oni su također dio kokošinjca   dva vanjska kokošinjca , u kojima će kokoši imati dovoljno prostora i mira za nošenje jaja.   Vađenje jaja   ujedno će biti vrlo   jednostavno jer   za   pokupiti   dovoljno je  samo dignuti krov  za polaganje gnijezda.
Kokošinjac za kokoši KERBL BONNY

Održavanje i čišćenje kokošinjca

Jako ćete ga cijeniti prilikom čišćenja kokošinjca   kutija za otpatke na uvlačenje.   Zahvaljujući ovoj kutiji za pijesak na izvlačenje, možete jednostavno promijeniti nosiljku u nekoliko minuta .

Pristup kokošinjcu

Kokošinjac je opremljen s troja vrata . Veća ulazna vrata služe za jednostavnu promjenu vode, hranjenje i lak pristup kokošinjcu. Sa strane kokošinjac ima manja klizna vrata koja kokošima omogućavaju lakši izlazak iz nastambe . Tu su i velika klizna vrata za pristup ispustu. Sva vrata su zaštićena sustavom zaključavanja za veću sigurnost.
Kurnik_bonny_III

Značajke materijala za kokošinjac

Kokošinjac   izrađena od kvalitetne borovine, teška je oko 35 kg i tako dalje   osigurava stabilnost . Za   zaštitu od sunca   Jipi   krov kokošinjca   i legla gnijezda prekrivenih asfaltom . Kokošinjac nije izoliran. Na tlu je   konstrukcija zaštićena metalnim okvirom kako bi se spriječio prodor vlage u drvo. Ipak, preporučamo da kokošinjac postavite pod zaklon kako biste ga zaštitili od kiše, snijega i jake sunčeve svjetlosti. Površina drvenog kokošinjca tretirana je osnovnim zaštitnim premazom. Za dulji vijek trajanja, kao i kod svakog drva, potrebno je obnoviti zaštitni premaz. Kruženje zraka u kokošinjcu osigurava prednji klizni prozor .
Kurnik_bonny_IV

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.