Automatska digitalna valionica YZ56. Za 56 jaja.

Model: YZ56
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 4

163,13€ 134,77€ 107,82€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 134,77€

Na zalihama

Predstavljamo pametnu valionicu YZ56. To je potpuno automatizirana valionica i inkubator. Jaja se u valionici okreću svaka dva sata. Pomoću gumba možete jednostavno namjestiti temperaturu koju će valionica održavati za vas. Na LED displeju se može pratiti temperatura u valionici, vlaga u valionici i broj dana od uključenja valionice . Valionica se odlikuje ultra tihim radom.

Zadnja tri dana uklonite držače za jaja iz valionice i stavite jaja na pod. Valionica tada služi i kao dodatna valionica.
Sustav valionice vam također omogućuje postavljanje različitih tolerancija termometra (kalibracija). Valjalište ima pametni zvučni alarm koji vas upozorava kada vlažnost padne ispod postavljene granice ili kada je temperatura niska ili visoka. Kapacitet valionice je 56 velikih jaja.

Valionicu možete vratiti u roku od 14 dana od primitka, a mi jamčimo puni povrat novca u slučaju nezadovoljstva.

Jaja se automatski okreću svaka dva sata.

Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih valionica. Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao inkubator.  
Voda se u valionicu ulijeva izvana - to neće narušiti mikroklimu u valionici. Uz klijalište isporučujemo praktičnu bocu za vodu.
Dajemo puno jamstvo od 24 mjeseca na valionicu. Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valionica posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Priručnik također sadrži savjete i trikove.
Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).

Snaga 80 W
Napon 220 V
Frekvencija 50/60 Hz
Kapacitet 56 većih jaja (također guščjih)
Dimenzije 53x51x29 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje





Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.