Valionica jaja BOROTTO REAL 24

Model: BR-0217
Nagradni bodovi: 6

195,20€ 156,16€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 195,20€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Valionica REAL 24 - za rasplodnom peradi

pogodno za perad - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske, ali i egzotične ptice . S poluautomatskom rotacijom do 24 jaja - mogućnost ručnog okretanja jaja, s digitalnom regulacijom temperature od 30 do 40°C, s ručnom regulacijom vlažnosti, sa spremnikom za vodu i termometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionica kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.


Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi


Kapacitet s rotirajućom rešetkom: 24 kokošja, 96 prepeličja, 24 guščja, 24 pačja ili 24 fazanova jaja.


Sustav rotacije jaja

Valionica nudi mogućnost poluautomatskog okretanja jaja uz pomoć poluge , koja pokretom ruke okreće jaja postavljena u rotirajuću rešetku prema vašim mogućnostima, idealno u ravnomjernim intervalima - barem ujutro i navečer. Rotirajuća rešetka opremljena je jedinstvenim nosačima pogodnim za sve veličine ptica močvarica i peradi . Po potrebi moguće je i ručno okretanje jaja u valionici na način da se povuče poluga i skine rotirajuća rešetka iz valionice te se jaja postave direktno na mrežu - bazu za valjenje. Prema zadanim postavkama, ova se mreža koristi samo posljednja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajuće rešetke i stavljaju na ovu mrežu, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu.
Sustav za okretanje jaja REAL 24 POLUAUTOMATSKI


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 30 do 40°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, vidi sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i upravljačkim tipkama za potrebne postavke valionice.
REAL 24 POLUAUTOMATSKA regulacija temperature


Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno, ručnim ulijevanjem vode u vanjske otvore, koja tu vodu odvodi u kanale-spremnike koji se nalaze ispod ležišta (plastične mreže) u donjem poklopcu valionice. Isparavanjem te vode iz rezervoara stvara se potrebna vlažnost zraka u valionici => 45-55% kod vode u jednom rezervoaru i 60-65% kod vode u oba rezervoara. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Za stalnu kontrolu razine vlage i automatsku nadopunu vode u valionici može se nabaviti automatski ovlaživač zraka SIRIO. 
Kontrola vlažnosti REAL 24 POLUAUTOMATSKA

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

Inkubacija jaja u valionici REAL


- 24 kachních vajec
-- 24 bažantích vajec
--- 96 křepelčích vajec
---- 24 husích vajec
----- 60-65 % s vodou v obou nádržkách
Alarm za temperaturu i vlagu Ne
Dimenzije paketa 52x36x24 cm
Indikator temperature Ano - s přesností na 0,1°C
Indikator vlažnosti Ne
Kapacitet rotirajuće rešetke 24 slepičích vajec
Maksimalna isporučena snaga 100 W
Napon napajanja 230 V, 50/60HZ
Okretanje jaja Poloautomatické - dle vašich možnost
Prosječna isporučena snaga 50 W
Raspon temperature 30oC - 40oC
Raspon vlažnosti 45-55 % s vodou v jedné nádržce
Regulacija temperature Ano - digitálně
Regulacija vlažnosti Ano - manuálně

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.