Automatski ovlaživač zraka BOROTTO SIRIO

Model: BR-0227
Nagradni bodovi: 5

171,96€ 137,57€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 171,96€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Automatski ovlaživač zraka SIRIO - pogodan za valionice REAL i LUMIA

SIRIO automatski ovlaživač zraka za potpuno bezbrižno i precizno održavanje vlage u valionici. Ovaj jedinstveni sustav, prikladan za REAL i LUMIA valionice, odličan je dodatak, zahvaljujući kojem ove valionice postaju potpuno automatizirana, tako da ne morate brinuti ni o čemu. Automatski ovlaživač zraka SIRIO opremljen je digitalnim LCD zaslonom na kojem možete pratiti trenutnu vlažnost zraka u valionici i dodatno je regulirati od 40 do 75%.


Za koje je modele prikladan SIRIO automatski ovlaživač?

Automatski ovlaživač SIRIO može se spojiti na sve REAL i LUMIA valionice. (Valionica nije uključena.)

SIRIO za REAL i LUMIA fry


Kako radi SIRIO automatski ovlaživač zraka?

Automatski ovlaživač radi na principu pumpanja vode iz bilo koje posude napunjene čistom vodom (boca nije uključena u paket) u valionicu. Samo umetnite usisnu cijev u posudu s vodom i spojite dva ventila na vanjske vodene kanale tako da budu dovoljno nepropusni. SIRIO provjerava razinu vlage u valionici pomoću senzora vlage. Stoga je potrebno postaviti senzor vlažnosti u gornji kut valionice (na suprotnoj strani od mjesta gdje se nalaze spremnici vode) i učvrstiti ga blagim pritiskom.

Automatski ovlaživač SIRIO


Podešavanje vlažnosti

Pomoću gumba "+" i "-" na intuitivnom LCD zaslonu možete postaviti potrebnu razinu vlažnosti. Nakon postavljanja vlažnosti, SIRIO počinje pumpati vodu iz pripremljene boce u valionicu dok se ne postigne odgovarajuća razina vlažnosti. SIRIO automatski ovlaživač zatim prati razinu vlage u valionici tijekom cijelog perioda valjenja peradi i redovito pumpa vodu u valionicu.

Dimenzije paketa 22x15x15 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.