DRAGON ULTRASONIC A100 auto ultrazvučni tjerač kuna, miševa i štakora

Model: BR-0542
Nagradni bodovi: 1

41,79€ 33,43€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 41,79€

Na zalihama

Strašilo za kune, miševe i štakore DRAGON ULTRASONIC A100

Ultrazvučni tjerač životinja, siguran za ljude i kućne ljubimce, pogodan za plašenje kuna i glodavaca u unutrašnjosti automobila, s izdržljivim poklopcem i zaštitnim osiguračem, pričvršćuje se pomoću traka za zatezanje, s rasponom tonova pod kutom od 120°, s LED diodom raspona do 180°, s automatskom promjenom frekvencije, s dometom do 200 m, s napajanjem preko 2 konektora, s kabelom duljine 100 cm, s dva metalna zvučnika 25 i 55 mm, s dimenzija 85x65x36mm


Koje štetnike odbija repelent?

Ovo strašilo je pogodno za tjeranje kuna, miševa, lasica, tvorova, štakora i drugih glodavaca.

DRAGON ULTRAZVUK


Područja upotrebe strašila

Jeste li u motornom prostoru pronašli kablove koje je pregrizla kuna ili tamo inače nalazite grančice i druge strane predmete? Donosimo vam dugoročno rješenje za vaše probleme u obliku sredstva protiv kuna za motorni prostor automobila . Zahvaljujući tranzistorskoj elektronici, ovaj tjerač glodavaca otporniji je na vremenske uvjete, visoke i niske temperature te udare automobila i motora od uređaja s mikroprocesorima. Pažljivim odabirom mjesta postići ćete najbolje rezultate. Odaberite tako da zvuk zvučnika i LED svjetla pokrivaju što veći dio motornog prostora automobila . Ultrazvučni odbijač ne samo da će zaštititi unutrašnjost vašeg automobila zahvaljujući ultrazvuku, već istovremeno može prodrijeti do radijusa od 200 metara oko vašeg automobila. Dakle, ne samo da štetočina ne bi trebala oštetiti vaš automobil, nego se ne bi smjela ni približiti vozilu.

zmaj-ultrazvučni-A100_10


Montaža

Tjerač Dragon Ultrasonic može se brzo i sigurno pričvrstiti na motorni prostor vašeg automobila pomoću dvije trake za zatezanje uključene u paket. Sve što trebate učiniti je odabrati mjesto s kojeg će tjerač kuna imati najveću pokrivenost motornog prostora. Pričvrstite tjerač kuna na motor na stabilno mjesto , a zahvaljujući dva kabela dužine 100 cm, bez problema ćete ga spojiti na akumulator automobila.

zmaj-ultrazvučni-A100_09


Način napajanja

Uređaj se napaja preko 2 konektora koji su uključeni u pakiranje, uz dva kabela dužine 100 cm. Ne morate se brinuti da će vam tjerač kuna isprazniti akumulator. Tijekom rada troši najviše 20 mA , a ako automobil ne koristite dulje vrijeme, moguće je jednostavno isključiti uređaj  prekidačem.

zmaj-ultrazvučni-A100_08


Kako radi strašilo

Ovaj jedinstveni uređaj za zastrašivanje ima revolucionarnu kombinaciju zvuka i svjetla za maksimiziranje učinka na štetočine. Strašilo sadrži i LED diodu visokih performansi , koja povećava razinu stresa kod štetočina, koje uznemiruje redovito bljeskanje svjetla u intervalima od dvije sekunde dok se odmaraju i nakon toga napuštaju prostor ispod haube. automobil. Uređaj također generira ultrazvučne signale , koji su neugodni za kune i glodavce, zbog čega nakon kratkog vremena napuštaju zaštićena područja. Uređaj emitira zvukove promjenjive frekvencije od potpuno nečujnog do laganog do škripavog tona. Ova automatska promjena frekvencije osigurava da se štetočina ne navikne na zvuk i da se ne vrati . Ovaj tjerač glodavaca opremljen je s dva mesingana zvučnika koji imaju domet do 200 m oko automobila.

zmaj-ultrazvučni-A100_07Ciljna skupina štetnika: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Dimenzije: 85 x 65 x 36 mm
Efektivní rozsah: až 200 m v prostoru
Lokacija: ve vnitřních prostorech
Napajanje: 2 konektory k autobaterii
Potrošnja:: 10 mA - 20 mA
Proizvođači: 25 mm + 50 mm kovové reproduktory
Radna temperatura: - 30°C až + 70°C
Raspon LED svjetla: v úhlu 180°
Raspon tonova: v úhlu 120°
Učinak na čoveka: žádný
Utjecaj na domaće životinje: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.