Komplet električne ograde za zaštitu od jelena lopatara, jelena, šumskih životinja - mrežno napajanje - traka 200 m

Model: FE-8090
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 5

172,89€ 138,31€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 172,89€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Komplet električnih ograda namijenjen prvenstveno zaštiti vrtova i voćnjaka od šumskih životinja kao što su jeleni, jeleni lopatari, srne i druge znatiželjne životinje koje često lutaju i nanose štetu vašem zemljištu. S električnom ogradom jednostavno i brzo možete postaviti ogradu. Ovo učinkovito štiti vaše biljke i usjeve od mogućeg uništenja i štetnika.
Ovaj komplet električne ograde koji se lako sastavlja smanjuje štetu od jelena i drugih šumskih divljih životinja. Osnova seta je snažan mrežni generator fencee snage P40 izlazne snage 4 J. Univerzalno je primjenjiv za kratke i srednje ograde s maksimalnom duljinom postavljanja do 38 km. 100% vodonepropusna konstrukcija izvora s LED svjetlima i prekidačem na prednjoj strani uređaja čini Power P generatore pouzdanim i praktičnim rješenjem za električne ograde u borbi protiv šumskih životinja.
Ako vam usjeve uništavaju šumske životinje poput jelena lopatara ili srne, bijela traka od 20 mm u roli od 200 metara idealan je izbor protiv ovih nametnika. S plastičnim stupovima možete brzo i jednostavno postaviti električnu ogradu oko svojih vrtova i voćnjaka do visine od 136 cm iznad tla. Stup ima 11 ušica za mogućnost izvlačenja žice na visinu prema vašim potrebama. Kompletan set električne ograde protiv jelena i srna je vrlo jednostavan za montažu, rukovanje i potom demontiranje.
Sadržaj paketa:

generator fencee snage P40
1× traka 20 mm, 200 m, nehrđajući čelik 5 × 0,16 mm, bijela
10× stup 156 cm (iznad tla 136 cm), 11× ušica, bijela
1× šipka za brušenje 75 cm

Uključeno u paket generatora:

1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x tablica upozorenja
1x uputstvo za upotrebu

Zajedno s kompletom električne ograde za životinje preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavno postavljanje ograde na zid.
Težina kompletnog seta: 7,6 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.