Potpuno automatska valionica jaja AY-126

Model: AY-126
Nagradni bodovi: 25

1.125,00€ 846,03€ 676,82€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 846,03€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Potpuno automatska valionica jaja AY-126

Potpuno automatizirana valionica napravljena kao jedna od rijetkih u Europi ! Ovaj model je prikladan za valjenje svih vrsta peradi. Valionica je namijenjena za piliće, prepelice, patke, purice, guske i fazane.
Opremljena automatskom rotacijom   (u paketu su 2 kom automatskih zakretnica).
Pogodno
za do 126 kokošjih jaja. Valionica ima mogućnost korištenja valjnih košara u kojima možete ručno okretati jaja. Ako okrećete jaja rukom, možete izleći više jaja.
Sustav je opremljen alarmom za nisku temperaturu i vlagu , ovlaživačem za kontrolu vlažnosti i termometrom s higrometrom.

U paketu ćete pronaći jasne upute zahvaljujući kojima se i potpuni početnik može snaći. Naša služba za korisnike rado će vam pomoći oko valjenja i odabira prikladne valionice za vašu farmu.

Naša tvrtka je ekskluzivni uvoznik ovih valionica, stoga Vam osiguravamo jamstveni i postgarancijski servis te tehničke i praktične savjete.

Način okretanja jaja:

Jaja u ovoj valionici se automatski okreću. Rotacijske rešetke opremljene su motorom koji okreće jaja u intervalima od 2 sata . U bazi je valionica opremljena sa 2 rotirajuće rešetke za 126 kokošjih jaja.
Nudimo mogućnost kupnje dodatnih rotacijskih rešetki KAZ-36 , koje su namijenjene za valenje guščjih ili prepeličjih jaja.
Kada se koriste 2 rešetke KAZ-36 , valionica će imati kapacitet od 72 guščja ili 384 prepeličja jaja.
Jaja se mogu okretati i ručno ako u valionicu postavite košare koje su prvenstveno namijenjene za valenje jaja.
Jaja možete staviti u košare ležeći i po potrebi ih ručno okretati. Ove se košarice prvenstveno koriste posljednja tri dana da se nadoknadi zaostatak.

PID kontrola temperature:

Temperatura u valionici se podešava pomoću digitalnog računala koje se nalazi na vrhu valionice. Temperatura se može namjestiti u rasponu od 36°C - 39°C. Digitalni sustav vam pokazuje temperaturu i vlažnost u valionici. Pomoću gumba također možete podesiti druge parametre kao što su: alarm vlažnosti i niske ili visoke temperature.
Kruženje zraka u valionici osigurava ventilator s kugličnim ležajevima , zahvaljujući čemu je izuzetno tiha u odnosu na konkurenciju.


Automatska kontrola vlažnosti:

Automatski inkubator omogućuje precizno podešavanje potrebne vlažnosti . Na ovaj način nećete morati brinuti o složenom testiranju ispravne vlažnosti prema okolini u kojoj se nalazi vaša valionica. Vlažnost se može podesiti u rasponu od 40-85%. Dio valionice je i patentirani SIMBO sustav zahvaljujući kojem se vlaga kontrolira kompjuterski. SIMBO sustav spojite na glavnu ploču i spojite izlaz pare na bočnu stranu valionice . Nakon toga samo redovito dolijevajte vodu u spremnik ovlaživača koji će se pobrinuti za pravu vlažnost. Prilikom dolijevanja nije potrebno otvarati valionicu.


2 u 1 uređaj:

Ovaj model valionice može se koristiti i kao dodatna valionica . Paket uključuje 2 košare za gniježđenje , u koje je potrebno staviti jaja zadnja 3 dana. Zahvaljujući tome, ne morate kupiti dva uređaja.


Tehnički dizajn:

Tijelo valionice izrađeno je od kombinacije aluminija i nehrđajućeg čelika . Zidovi valionice su od sendvič panela . Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi spriječeni su toplinski gubici i temperaturne razlike u uređaju.
Unutar valionice nalazi se LED svjetlo koje se po potrebi može uključiti.
Kotači na dnu konstrukcije omogućuju jednostavno pomicanje.
Zahvaljujući prozirnoj ploči razvoj inkubacije se može pratiti na vratima bez potrebe za otvaranjem uređaja. Stražnja vrata omogućuju praktičan pristup s obje strane.


Tehnički parametri:


Težina: 19 kg
Dimenzije: 60x70x60 cm
Snaga: Obično 60 W, maksimalno 200 W
Jamstvo: 2 godine
Broj nosača i košara: 2+2 kom

Riječ je o profesionalnom proizvodu koji je zbog svoje pristupačnosti popularan među hobi uzgajivačima, poljoprivrednim školama, istraživačkim centrima, ali i među profesionalnim uzgajivačima.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.