Valionica jaja PUISOR IO-102

Model: BR-0001
Nagradni bodovi: 2

66,90€ 53,52€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 66,90€

Na zalihama

Valionica jaja PUISOR IO-102 - sa peradi za valenje

Valionica za jaja pogodna za valenje vodenih ptica i peradi, s ručnom  rotacijom, kapacitet 70 kokošjih jaja, mogućnost kupnje rotacijskog modula, bez regulacije temperature postavljene na optimalnu vrijednost, s ručnom regulacijom vlažnosti, bez termometra i higrometra, mogućnost kupiti dodatno.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete, i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi koja se ropi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca te osiguravamo jamstveni i postjamstveni servis.

Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi


pilići: 70 kom

prepelice: 140 kom

guske: 35 kom

patke: 60 kom

fazani: 80 kom

 

Sustav rotacije jaja

Valjaonica nudi opciju ručne rotacije jaja , gdje jaja postavljena na rešetku tzv. baze za valenje okrećete za 180° prema vašim mogućnostima, idealno u pravilnim vremenskim razmacima - barem ujutro i navečer. Tijekom posljednja 2-3 dana inkubacije jaja se više ne okreću, kako bi fetus pronašao najprikladniji izlaz iz ljuske i tako se uspješno izlegao u perad.
system_rotaceni_vajec_puisor_IO-102 sl


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura je podešena od strane proizvođača na optimalnu vrijednost od 37,7°C s mogućim odstupanjem od ±0,5°C ovisno o lokaciji valionice i temperaturi u prostoriji. Temperatura u prostoriji u kojoj se nalazi klijalište trebala bi biti od 20-25°C . Trenutna vrijednost temperature u valionici se provjerava vanjskim termometrom kojeg dobivate na poklon prilikom kupnje ove valionice.

kontrola_i_podešavanje_temperature_u_lihni_puisor_io-102 vf1

 
Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim dodavanjem vode u vodene kanale koji se nalaze ispod podloge u donjem poklopcu valionice. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Početno izlijevanje vode vrši se prije postavljanja ljeznice i rotirajuće rešetke. Trenutna vrijednost vlage u valionici se provjerava pomoću eksternog higrometra kojeg dobivate na poklon prilikom kupnje ove valionice. Tijekom valjenja voda se dopunjuje tako da se otvori gornji poklopac, izvadi jedno jaje i doda voda u kanal direktno kroz donju rešetku.
dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-202

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

inkubacija_u_lihne_PUISOR


- 60 kachních vajec
-- 80 bažantích vajec
--- 140 křepelčích vajec
---- 35 husích vajec
Alarm za temperaturu i vlagu Ne
Dimenzije O 48 x 25 cm
Indikator temperature Ne
Indikator vlažnosti Ne
Kapacitet bez rotirajuće rešetke 70 slepičích vajec
Maksimalna isporučena snaga 100 W
Napon napajanja 230 V, 50HZ
Okretanje jaja Manuální - dle vašich možnost
Prosječna isporučena snaga Neuvedeno od výrobce
Raspon temperature Fixně 37,7°C možná odchylka ±0,5°C dle prostředí
Raspon vlažnosti Ne
Regulacija temperature Ne - nastavena na optimální hodnotu
Regulacija vlažnosti Ano - manuálně

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.