Hallstat drveni kokošinjac, 2470x1250x1135 mm

Model: Kurnik_Hallstatt
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 9

315,00€ 252,00€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 315,00€

Trenutno nemamo na skladištu

Besplatna poštarina

Hallstat drveni kokošinjac, 2470x1250x1135 mm

Predstavljamo Hallstat Universal Chicken Coop, idealan za sve entuzijastične držatelje pilića! Ovaj kokošinjac dizajniran je kako bi vašim pernatim prijateljima pružio udoban i siguran dom , a vi cijenite njegovu praktičnost i lakoću održavanja . Kombinacija robusne konstrukcije, pametnog dizajna i jednostavnog čišćenja čini ovaj kokošinjac savršenim izborom za vaš vrt. Provjerite njegove nevjerojatne značajke:

Svestrani dvostruki prolaz: Ovaj kokošinjac nudi kompaktnu glavnu zgradu s dva prostrana vanjska prolaza koja možete koristiti ili zajedno s jedne strane ili odvojeno s obje strane za individualnu ogradu. Bočno gnijezdo za nesilicu pruža dovoljno prostora za udobno nošenje jaja.

Robusna konstrukcija: Ovaj veliki kokošinjac izrađen je od punog drveta jele i obojen radi izdržljivosti. Vodonepropusni krov izrađen od materijala otpornog na UV zračenje pruža izvrsnu zaštitu od vremenskih nepogoda. Povišeni grudnjak nudi vašim kokošima udobno mjesto za odmor.

Jednostavnost pristupa i sigurnost: Kokošinjac je lako dostupan preko rampi, tako da vaše kokoši mogu slobodno ulaziti i izlaziti tijekom dana. Noću su vaše kokoši pouzdano zaštićene od predatora vratima koja se mogu zaključati i čvrstom žičanom mrežom.

Lako čišćenje: pod na izvlačenje za skupljanje izmeta i otpada čišćenje ovog kokošinjca čini lakim. Vrata na stražnjoj strani ogradice i na bočnoj strani kuće omogućuju lak pristup unutrašnjosti za temeljito čišćenje i održavanje.

Specifikacije proizvoda: Dimenzije kokošinjca: 247 cm (duljina) x 125 cm (širina) x 113,5 cm (visina). Veličina kućišta: 91 cm (duljina) x 77,5 cm (širina) x 98 cm (visina). Pogodno za 3-4 kokoši.

Dimenzije kokošinjca:

Ukupne dimenzije
247 D x 125 Š x 113,5 V   cm
Dimenzije unutarnjeg dijela
65 D x 77,5 Š x 98,5 V cm
Dimenzije ulaznih vrata
38 Š x 67,5 V cm
Dimenzije kućišta
91D x 77,5Š x 98V cm , (veličina vrata 31,5Š x 62V cm)
Dimenzije gnijezda za polaganje
59D x 33Š x 38V cm

Tehnički parametri:

Boja
siva
Materijal
jelovina
Kapacitet kokošinjca
3-4 kokoši
Broj grgeča
1
Opseg isporuke
1 x kokošinjac, 1 x upute za sastavljanje

Naše preporuke:
Proizvod je opremljen osnovnim zaštitnim premazom za površinsku zaštitu. Kako biste održali dug vijek trajanja, preporučamo redovito obnavljanje zaštitnog premaza. U idealnom slučaju postavite kokošinjac tako da bude zaštićen od nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su kiša, snijeg, jaka sunčeva svjetlost i vjetar.Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.