Generator električne ograde fencee energy DUO RF EDX80

Model: FE-2308
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 11

371,85€ 297,48€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 371,85€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Snažni kombinirani generator električne ograde Fencee Energy DUO RF EDX80 posebno je dizajniran za ograde do 80 km duge i prije svega opterećene vegetacijom, gdje je potrebno osigurati maksimalnu učinkovitost i pouzdanost.
Zbog svoje snage do 8 J može osigurati dovoljan napon čak iu ogradama zaraslim u travu. Integrirani mikroprocesor kontrolira cijeli rad i jamči optimalne performanse generatora.
Napajanje je moguće pomoću adaptera iz mreže (230 V) ili iz obične baterije (12 V), koja se može koristiti i kao rezervni izvor.
Veliki grafički zaslon s upravljačkim gumbima jasno informira o važnim vrijednostima na kućištu.
Osnovni domet komunikacije između generatora i Gatewaya je do 10 km na normalnom terenu iu naseljenim područjima. Na teškom, na primjer, brdovitom terenu, domet je skraćen, naprotiv, na otvorenom prostoru može biti duži. Vanjska antena može se koristiti za povećanje dometa prijenosa signala između generatora i pristupnika.
Fencee generatori snage veće od 5 J udovoljavaju posebnim zahtjevima propisanim normom. Ovo je vremenska odgoda u povećanju performansi i time osiguravanju sigurnosti. Proizvod mora biti označen simbolom (pješčanog sata). Generatori imaju vremensko kašnjenje od 50 sekundi. Znači kada je ograda opterećena i otpor ograde padne ispod 500 ohma (izrasla trava, pala grana,..), generator će isporučivati maksimalno 5J, 50s. Ako za to vrijeme ne dođe do povećanja otpora ograde (otklanjanje uzroka), generator će postupno povećavati izlaznu energiju (npr. model ED150 do 15J).Druga funkcija je upozorenje u slučaju iznenadnog opterećenja na ogradi. Ako otpor ograde iznenada padne tijekom jednog impulsa s više od 1000 ohma na manje od 400 ohma (pala grana, zapetljana životinja ili osoba,...) alarm se aktivira nakon šest impulsa - oglašava se zvučni signal i crvena LED dioda svjetlo bljeska. U isto vrijeme, period impulsa se usporava na 3 s. Alarm se isključuje kada se otpor kućišta poveća na više od 600 ohma ili nakon perioda od 10 min. Obje funkcije su neovisne i odvojene jedna od druge.
Na izlazu generatora nalazi se crna stezaljka za spajanje na šipku za uzemljenje i crvena stezaljka za spajanje na kućište.

Žuti terminal za spajanje kućišta s trajno smanjenom energijom. Ova žuta stezaljka služi za spajanje na nastambe u kojima će se kretati mlađe i manje životinje (ždrijebe, telad) kako bi dobile samo slabiji, otprilike polovični impuls. Također se posebno spaja na donju žicu većih ograda, gdje se očekuje bujanje vegetacije, ali je taj izlaz tehnološki tretiran protiv gubitaka, nema takvog curenja napona u zemlju kao kod normalnog spoja, a snaga generator nije smanjen. Ostale žice spojene na crveni terminal napajaju se odvojeno i punim naponom.
Zeleni terminal za spajanje mjerenja kvalitete uzemljenja. Pomoću kojeg možete lako saznati je li postojeće uzemljenje dovoljno ili ga je zbog situacije potrebno poboljšati (dodati uzemljenje, navodnjavati uzemljenje, popraviti spoj). Za kontrolna mjerenja potrebno je mjernu elektrodu postaviti 10 metara od uzemljenja generatora.

Generator je namijenjen za sve životinje, ali i za mlade životinje, npr. telad, ždrebad.
Dio paketa:

generator fencee energije DUO RF EDX80
osnovna RF antena
kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (oko-srce)
baterijski kabel energije
fencee tabla upozorenja
Upute za uporabu

Duljina kabela za napajanje je 1 m.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.