Uzgojna kuća Brinsea TLC-30 Eco

Model: BR_HD380B
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 8

255,22€ 204,18€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 255,22€

2 tjedna od narudžbe

Besplatna poštarina

Višenamjenska jedinica za intenzivnu njegu malih životinja ili jaslice , koja pruža toplinu i izolaciju potrebnu za potrebe kritične njege raznih mladih, bolesnih, ozlijeđenih ili slabih životinja i ptica. S unutarnjom površinom poda od približno 24 cm kvadratna , TLC-30 ECO dizajniran je za spašavanje i uzgoj malih sisavaca ili ptica ili za intenzivnu njegu mladih. Uzgajivačnica je jednako prikladna za spašavanje divljih životinja ili čuvare kućnih ljubimaca gdje su prenosivost i lakoća čišćenja ključne prednosti.

Tražite li prostor prikladan za papige? Pogledajte naše uzgajivačnice: TLC-40 Eco, TLC-40 Advance, TLC-50 Eco i TLC-50 Advance.

Uzgajivačnica TLC-30 ECO je prijenosna: ima integriranu ručku i može se složiti. Sigurno radi na 12 V i može se napajati iz električne mreže pomoću adaptera (isporučen) ili iz upaljača za cigarete u automobilu (adapter dostupan zasebno, broj dijela: BR_15.45).

Prozirna vrata izrađena su od čvrstog polikarbonata otpornog na UV zračenje koja se mogu zatvoriti i pričvrstiti jednom rukom.

Model ECO nudi jednostavno upravljanje potenciometrom, temperatura se očitava na alkoholnom termometru. Ovo rješenje je apsolutno jednostavno i dokazalo se tijekom vremena. Stabilnost temperature održava se ventilatorom koji radi malom brzinom kako bi se smanjila buka i smetnje. Podesivi otvor omogućuje dovoljno provjetravanja u toplim prostorijama ili pri niskim postavljenim temperaturama, što je važno za veće životinje.

Jedinica se također može složiti - noge jedne jedinice stoje na vrhu jedinice ispod nje.

Čišćenje TLC-30 je jednostavno: vrata sa šarkama se podignu, a radni dijelovi se jednostavno otkopčaju i iskliznu - nisu potrebni alati - donji dio ostaje prazan za dubinsko čišćenje.

Zaštićeno Biomaster antimikrobnim dodacima - kako bi se smanjio rizik od infekcije, Brinsea uključuje TLC-30 Antimicrobial Protection Biomaster tijekom proizvodnje. Biomaster Protection dio je same plastike koja sprječava rast štetnih bakterija i tako pomaže osigurati optimalno okruženje za mlade. Dokazano brzo smanjuje rast bakterija do 99,99%

Kao i svi Brinsea proizvodi, TLC-30 ECO dolazi s BESPLATNIM 3-godišnjim jamstvom, podložno online registraciji.

Vanjske dimenzije: 297 x 270 x 275 mm
Težina: 2100g
Maks. potrošnja (W): 36
Tipična potrošnja energije (W): 18

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.