Automatska valionica jaja BOROTTO REAL 24 AUTOMATIC

Model: BR-0218
Nagradni bodovi: 7

218,45€ 174,76€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 218,45€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Automatska valionica REAL 24 AUTOMATIC - aa valjenje peradi

pogodna za svu perad - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske, ali i egzotične ptice . S automatskom rotacijom do 24 jaja - mogućnost ručnog okretanja jaja, s digitalnom regulacijom temperature od 30 do 40°C, s ručnom regulacijom vlažnosti, sa spremnikom za vodu i termometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.


Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi


Kapacitet s rotirajućom rešetkom: 24 kokošja, 96 prepeličja, 24 guščja, 24 pačja ili 24 fazanova jaja.


Sustav rotacije jaja

Valjalište nudi mogućnost automatske rotacije jaja uz pomoć modula koji redovito rotira jaja smještena u rotirajuću rešetku u intervalima od 1 sata . Rotirajuća rešetka opremljena je jedinstvenim nosačima pogodnim za sve veličine ptica močvarica i jaja peradi . Po potrebi je moguće i ručno rotirati jaja u valionici tako da odvojite modul i skinete rotirajuću rešetku s valionice te postavite jaja direktno na rešetku - bazu za valenje. Prema zadanim postavkama, ova se rešetka koristi samo posljednja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajuće rešetke i stavljaju na ovu rešetku, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu u perad.
Sustav za okretanje jaja REAL 24 AUTOMATIC


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 30 do 40°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, vidi sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i upravljačkim tipkama za potrebne postavke valionice.
REAL 24 AUTOMATSKA kontrola temperature


Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim ulijevanjem vode u vanjske otvore, koja tu vodu odvodi u kanale-spremnike koji se nalaze ispod ležišta (plastične rešetke) u donjem poklopcu valionice. Isparavanjem te vode iz rezervoara stvara se potrebna vlažnost zraka u valionici => 45-55% kod vode u jednom rezervoaru i 60-65% kod vode u oba rezervoara. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Za stalnu kontrolu razine vlage i automatsku nadopunu vode u valionici može se nabaviti automatski ovlaživač zraka SIRIO. 
REAL 24 AUTOMATSKA kontrola vlažnosti

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

Inkubacija jaja u valionici REAL


- 24 kachních vajec
-- 24 bažantích vajec
--- 96 křepelčích vajec
---- 24 husích vajec
----- 60-65 % s vodou v obou nádržkách
Alarm za temperaturu i vlagu Ne
Dimenzije paketa 52x40x25 cm
Indikator temperature Ano - s přesností na 0,1 °C
Indikator vlažnosti Ne
Kapacitet rotirajuće rešetke 24 slepičích vajec
Maksimalna isporučena snaga 100 W
Napon napajanja 230 V, 50/60HZ
Okretanje jaja Automatické - každou 1 hodinu
Prosječna isporučena snaga 50 W
Raspon temperature 30oC - 40oC
Raspon vlažnosti 45-55 % s vodou v jedné nádržce
Regulacija temperature Ano - digitálně
Regulacija vlažnosti Ano - manuálně

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.