Automatska digitalna valionica YZ24A. Za 24 jaja.

Model: YZ24A
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 3

109,25€ 87,82€ 70,26€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 87,82€

Na zalihama

SAVRŠENA ZA VALJENJE MANJIH JAJA - PREPELICA, KOKOŠI. ZA VEĆA JAJA - UKLJUČUJUĆI KLASIČNA KOKOJŠJA, GUSČJA I PAČJA JAJA, PREFERIRAMO MODEL WQ-24 , KOJI JE VIŠI I JAJA ĆE STATI BEZ PROBLEMA.
Predstavljamo vam pametnu valionicu YZ24A . To je potpuno automatizirana valionica i inkubator . Jaja se u valionici okreću svaka dva sata. Pomoću gumba možete jednostavno namjestiti temperaturu koju će valionica održavati za vas. Na displeju se može pratiti temperatura u valionici, vlaga u valionici i broj dana od uključenja valionice . Sustav valionice vam također omogućuje postavljanje različitih tolerancija termometra (kalibracija). Valionica ima pametni zvučni alarm koji vas upozorava kada vlažnost padne ispod postavljene granice ili kada je temperatura niska ili visoka. Kapacitet valionice je 24 jaja.
Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih valionica. Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).
Prozirni pleksiglas omogućuje potpunu kontrolu.
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao inkubator.  
Voda se u valionicu ulijeva izvana - to neće narušiti mikroklimu u valionici. Uz valionicu isporučujemo praktičnu bocu za vodu.
Dajemo punu 24-mjesečnu garanciju na valionicu . Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valionica posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Priručnik također sadrži savjete i trikove.
Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje


Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.