ACIDOMID perad 500 ml

Model: acidomid_drubez_0,5L

4,32€ 3,82€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 4,32€

Na zalihama

Sprječavanje razmnožavanja patogenih bakterija, gljivica i kokcidija.
ACIDOMID® je vrhunski proizvod suvremenog koncepta koji djeluje ne samo protiv razmnožavanja patogenih bakterija, već vrlo dobro suzbija razvoj i razmnožavanje intracelularnih parazita poput kokcidija. Međutim, ACIDOMID® nije lijek, niti sadrži kokcidiostatike te stoga ne ostavlja rezidue u tijelu. Također nema rok trajanja.

ACIDOMID® sadrži potpuno sve organske kiseline važne za probavu. Organske kiseline zakiseljuju napojnu vodu, također je učinkovito čuvaju i stabiliziraju. Na taj način značajno se smanjuje neželjeno razmnožavanje patogenih bakterija i gljivica u opskrbnoj vodi, pojilištima i razvodima opskrbne vode. Organske kiseline su lako probavljive i mogu se koristiti u tijelu kao izvor energije. Organske kiseline također smanjuju probleme probavnog trakta i poboljšavaju probavljivost proteina.

Zahvaljujući prirodnim tvarima, ACIDOMID® smanjuje razmnožavanje unutarstaničnih parazita, poput kokcidija. No, za maksimalan učinak potrebno ju je redovito dodavati u napojnu vodu kad god je mijenjate.

Kao jedini pripravak takve vrste na tržištu, ACIDOMID® sadrži uravnotežen omjer elektrolitičkih elemenata koji podržavaju učinkovitost pojedinačnih aktivnih komponenti proizvoda. Elektroliti ubrzavaju i povećavaju prolaz aktivnih tvari preko stanične membrane u unutrašnjost stanice.

Sastojci:

  • minerali, elektroliti
  • organske kiseline (mravlja, propionska, mliječna, octena, limunska i druge)
  • vitamin C
  • ekstrakti prirodnog podrijetla
  • tretirana voda za piće

Upute za hranjenje:

daje se u količini od 10 ml na 1 litru krmne vode tijekom cijele godine. Prva 2-3 dana na početku primjene pripravka preporučuje se polovična doza (0,5%, tj. 5 ml na 1 litru vode za hranjenje).

Pripravak se može kombinirati i istovremeno davati s bilo kojim proizvodom marke BENEFEED® za određenu kategoriju životinja. Popis ovih proizvoda može se pronaći niže na ovoj stranici, međutim navedeno je samo jedno pakiranje svakog proizvoda. Dodatna pakiranja mogu se pronaći u odgovarajućoj kategoriji proizvoda.

Skladištenje:

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u originalnom zatvorenom pakiranju. Nakon otvaranja trošiti postupno, proizvod ne čuvati duže vrijeme. Mikroskopske krute čestice i lagani sediment posljedica su sadržaja prirodnih tvari i nisu nedostatak proizvoda.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.