Vilica za postavljanje bez ručke SVERIGE GREPEN

Model: SG0020
Nagradni bodovi: 1

32,76€ 26,21€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 32,76€

Na zalihama

IZUZETNO LAGANE I IZDRŽLJIVE VILE.

Jedinstvene SverigeGrepen™ vile za pozicioniranje, razvijena od strane vozača i fizioterapeuta. Razvili su ih jahači i fizioterapeuti.
Ergonomska ručka.
4 načina držanja.
Najmanja težina vilice na tržištu, samo 900 grama.
SVERIGEGREPEN™
To su nove patentirane vile za miješanje dizajnirane i proizvedene u Švedskoj. Posebno oblikovane i lagane vile omogućuju vrlo jednostavno rukovanje. Ručka je dizajnirana tako da omogućuje 4 načina držanja. Ručka praktički stabilizira vile i time učinkovito smanjuje opterećenje laktova i ramena. Izvrsna svojstva švedskih vila dodatno su poboljšana ergonomski oblikovanom ručkom. Izrađen je od anodiziranog aluminija, a njegov netipični ergonomski dizajn pomaže u održavanju pravilnog držanja tijekom rada.

GLAVNE PREDNOSTI:

  • Ergonomski prikladan radni položaj.
  • Jedinstven dizajn ručke, drške i vila.
  • Pogodan za male i velike ljude.
  • Otporan na vrlo hladne i tople vremenske uvjete.
  • Skraćuju trajanje obroka.
  • Jedna od najmanjih težina na tržištu (ukupna težina 900 g).
  • Oni brzo smanjuju količinu smeća.

Stoljećima su se koristile tradicionalne teške metalne vile koje su uzrokovale ne samo fizički napor već i posljedične bolove u leđima, ramenima i podlakticama tijekom dugog i zahtjevnog rada. Moderna vremena sa svojim novim materijalima omogućila su razvoj nove lagane, ergonomske SverigeGrepen ™ vila. Vile i ručka izrađene su od posebne plastike, a ručka od anodiziranog aluminija, što ih čini jednima od najlakših vila na tržištu i praktički nesalomljivim. Ukupna težina vila značajno je smanjena na samo 900g. Švedske vile su razvijene i proizvedene u Švedskoj i prilagođene su švedskim ekstremnim vremenskim uvjetima. Mogu podnijeti visoke temperature i ledenu hladnoću.

Konstrukcija vila SverigeGrepen ™ skraćuje vrijeme mljevenja i smanjuje nepotrebnu potrošnju peleta, strugotine ili piljevine. Ergonomski oblik i težina vila omogućuju veću stabilnost, tako da više gnoja ostaje u vilama, a da ne izgledaju preteško. Peleti, strugotine ili piljevina padaju vrlo učinkovito i brzo. Time će vrijeme i kvaliteta čišćenja biti učinkovitiji.


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.