Vanjski tor - ograđeni prostor - 4x2,3 metra

Model: 62841
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 13

434,70€ 347,76€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 434,70€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Prostrano vanjsko igralište nudi Vama i Vašem ljubimcu razne mogućnosti jer se može koristiti na razne načine. Obor može poslužiti kao mjesto za odmor ili spavanje , ali je pogodan i kao stalno mjesto za svakodnevnu obuku. Uz označene granice, vaš ljubimac ima čvrsto mjesto gdje zna što može očekivati. Dakle, ako ondje svaki dan vježbate različite naredbe i nagrađujete poslasticama, vaš će pas obor povezati s tom aktivnošću i stoga će znati što tamo očekivati.

Kućica za pse ima tlocrtnu površinu od 4 x 2,3 metra i visoka je 1,83 metra. Zahvaljujući robusnoj žičanoj ogradi, obor za pse postiže svoju stabilnost, a vrata koja se mogu zaključati osiguravaju lak pristup. Kako vaša životinja ne bi bila izložena kiši ili izravnoj sunčevoj svjetlosti, kućica za pse ima krov otporan na vodu i UV zrake koji pokriva cijelu površinu kućice.

Osim što se koristi kao kućica, također se može koristiti kao vanjski prostor za istrčavanje za druge životinje kao što su kokoši, patke, zečevi, zamorci ili slični veliki kućni ljubimci. Molimo vas da uvijek obratite pozornost na relevantne zahtjeve za prostorom za svaku životinjsku vrstu.

Šipke okvira: Ø 32 mm, debljina materijala: 0,9 mm

Žičana mreža Ø 2,3 mm , veličina otvora: 63 x 63 mm

Krov: šipke okvira Ø 32 mm, debljina materijala: 1,1 mm

Dimenzije: 4x2,3x1,83 m
Materijal: čelik + plastična ploča
Pakiranje: 1   paket , 74 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.