Ograda za igranje na otvorenom - stajica - 3x1,5 metara

Model: 62845
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 8

253,13€ 202,50€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 253,13€

Trenutno nemamo na skladištu

Besplatna poštarina

Prostrana vanjska stajica nudi Vama i Vašem ljubimcu razne mogućnosti jer se može koristiti na razne načine. Stajica može poslužiti kao mjesto za odmor ili spavanje , ali je pogodna i kao stalno mjesto za svakodnevnu obuku. Uz označene granice, vaš ljubimac ima čvrsto mjesto gdje zna što može očekivati. Dakle, ako ondje svaki dan vježbate različite naredbe i nagrađujete poslasticama, vaš će pas povezati stajicu s tom aktivnošću i stoga će znati što tamo očekivati.

Stajica ima tlocrtnu površinu od 3 x 1,5 metara i visoka je 1,83 metra. Zahvaljujući robusnoj žičanoj ogradi, stajica za pse je stabilna, a vrata koja se mogu zaključati osiguravaju lak pristup. Kako vaša životinja ne bi bila izložena kiši ili izravnoj sunčevoj svjetlosti, ograda za pse ima krov otporan na vodu i UV zrake koji pokriva cijelu površinu.

Osim što se može koristiti kao stajica, ograda se također može koristiti kao vanjski ispust za druge životinje kao što su kokoši, patke, zečevi, zamorci ili slični veliki kućni ljubimci. Molimo vas da uvijek obratite pozornost na relevantne zahtjeve za prostorom za životinjsku vrstu.

Šipke okvira: Ø 32 mm, debljina materijala: 0,9 mm

Žičana mreža Ø 2,3 mm , veličina oka: 63 x 63 mm

Krov: šipke okvira Ø 32 mm, debljina materijala: 1,1 mm

Dimenzije: 3x1,5x1,83 m
Materijal: čelik + plastični lim
Pakiranje: 1   paket , 94 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.