Sustav za napajanje kunića - priključni dio

Model: SE-51427

2,68€ 2,14€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 2,68€

Na zalihama

Priključni dio za sustav za napajanje kunića . Pričvršćuje se na spremnik za vodu, zatim se na njega pričvršćuje cijev od 9 mm koja služi za distribuciju vode do pojilica koje se nalaze u pojedinačnim boksovima kunića.
Sustav napajanja za kuniće kombinacija je nekoliko pojedinačnih komponenti povezanih cjevčicom, koje se sklapaju prema potrebama određene pasmine. Osnova svakog takvog sklopa je spremnik za vodu, spojni dio između spremnika i cijevi, spojna cijev i pojiliva za piće. Spremnik za vodu mora biti postavljen na visoko mjesto (npr. na krov kućice za kuniće) kako bi se stvorio podtlak u cijevi kroz koje se voda dovodi. To osigurava da voda teče u pojilicu koja se nalazi u boksu za životinje.


Spremnik se može redovito dopunjavati vodom ili se može spojiti direktno na dovod vode pomoću crijeva od 3/4". U tom slučaju potrebno je u spremnik postaviti plovni ventil koji održava stalnu razinu vode i čime se sprječava prelijevanje ili, obrnuto, potpuno pražnjenje spremnika.Ostale komponente sustava za opskrbu napajanje su različite vrste spojnica, koje je potrebno odabrati prema specifičnim potrebama distribucije vode. Radi se o ravnom, pravokutnom, spojnom dijelu u obliku slova T ili X. Ovisno o mogućnosti pričvršćivanja krajnje pojilice, možete odabrati pojilicu s opružnim nastavkom koja je pogodna za fiksiranje na rešetku ili pojilicu s pričvršćivanje vijcima, koje se može pričvrstiti na drvo vijcima, na primjer.Za bolju predodžbu o tome koji su dijelovi sustava napajanja iu kojem broju potrebni za vaš uzgoj, preporučljivo je izraditi skicu boksova, njihov raspored i smještaj te u nju ucrtati potrebne komponente.Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.