Parni kotao za kokoši, patke, guske, prepelice CIMUKA YL-FW40-E
Model: BR-0337
Nagradni bodovi: 17
557,80€ 446,24€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 557,80€
Na zalihama
Parni kotao za kokoši, patke, guske, prepelice CIMUKA YL-FW40-E
Kotao za kuhanje peradi na pari , pogodan za kokoši, guske, patke i prepelice , zahvaljujući kojem će perad biti savršeno pripremljena da se riješi svog perja. To je električni bojler od nehrđajućeg čelika zapremine 49 l , promjera bubnja 40 cm , dubine bubnja od grijaće spirale do ruba 38 cm , s automatskim termostatom , opremljen umetkom za uranjanje za učinkovito vlaženje peradi i odvodni ventil za jednostavno ispuštanje vode , potrošnja energije 4500 W ( 220V, 50Hz) , dimenzije proizvoda su 55 x 43,5 x 53 cm .
Za koje vrste peradi je kotao prikladan za kuhanje?
- kokoši
- patke
- guske
- prepelice
Kako radi aparat za kuhanje peradi na pari?
Električni parni kotao opremljen je automatskim termostatom na kojem možete jednostavno podesiti željenu temperaturu . Bojler od nehrđajućeg čelika tada ne samo da zagrijava vodu na temperaturu koju odaberete, već je i održava na toj stabilnoj vrijednosti tijekom rada. Voda stoga održava optimalnu preporučenu temperaturu tijekom kuhanja. koji osigurava jednostavno čerupanje peradi bez oštećenja i kidanja kože. Paket također uključuje praktični umetak za uranjanje posebno dizajniran za jednostavno uranjanje, uklanjanje i učinkovitije vlaženje peradi. Nakon kuhanja peradi na pari, vodu iz kotla jednostavno možete ispustiti kroz odvodni ventil.
Kako pravilno pariti perad
Parenje peradi prije čerupanja vrlo je važno kako bi se olabavili folikuli i mišići koji drže perje, tako da naknadno čerupanje može proći glatko bez oštećenja kože . Svaka vrsta peradi zahtijeva različitu temperaturu i vrijeme kuhanja, pogledajte donju tablicu. Dulje vrijeme potapanja može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.
VRSTA PERADI | TEMPERATURA | DULJINA PARENJA |
°C | sec | |
Prepelica | 60 - 65 | 25 - 35 |
Kokoš | 60 - 65 | 30 - 40 |
Patka | 63 - 67 | 160 - 180 |
Guska | 70 - 72 | 120 - 130 |
Kotao možete koristiti i za kuhanje peradi na pari za kuhanje iznutrica, iznutrica, gulaša ili juhe. No, kotao je prije i nakon uporabe potrebno pažljivo oprati i dezinficirati!
Dimenzije | 55 x 43,5 x 53 cm |
Dimenzije paketa | 44x44x54 cm |
Dubina bubnja od grijaće spirale do ruba | 38 cm |
Maksimalna isporučena snaga valionice | 4500 W |
Promjer bubnja | 40 cm |
Volumen | 49 l |
Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.
Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.