Čerupač peradi za bušilicu SPIUMATRICE DIT RU06

Model: BR-0040
Nagradni bodovi: 2

81,31€ 65,05€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 81,31€

Na zalihama

Čerupač peradi za bušilicu SPIUMATRICE DIT RU06

Čerupač pogodan za manju perad. Cilindar za čerupanje od nehrđajućeg čelika opremljen je s 15 prstiju za čerupanje s duljinom prsta od 42 mm . Kapacitet čupanja je 40-60 komada peradi na sat ovisno o vrsti peradi.


Postavljanje čerupača peradi na bušilicu

Za pravilnu uporabu proizvoda potrebno ga je pričvrstiti na uređaj (preporuča se bušilica - nije uključena u paket) koji će se okretati s proizvodom . Uređaj koji će se koristiti za rotaciju preporuča se pričvrstiti na radnu površinu (npr. na stol pomoću stezaljki) ili preporučamo nabavku poklopca SPIUMATRICE DIT CR RU i stalka SPIUMATRICE DIT AST (nisu uključeni u paket) pogledajte sliku ispod.

Čupač peradi za bušilicu sa zaštitnim poklopcem, s držačem bušilice i postoljem SPIUMATRICE DIT SP RU06 fin2


Priprema prije čerupanja

Prije čerupanja perad je potrebno pravilno napariti, pogledajte tablicu za orijentaciju u nastavku. Nemojte prekoračiti temperaturu i vrijeme partenja peradi. Dulje vrijeme parenja može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.


Vrsta peradi

Temperatura

°C

Vrijeme parenja

Sek

Prepelica60 - 6525 - 35
Golub60 - 65
25 - 35
Drozd60 - 65
25 - 35


Kako pravilno čerupati

Manju perad (npr. prepelice, golubove, drozdove) preporuča se držati za noge i spuštati ili kotrljati uz rotirajući cilindar uvijek s dijelom koji želite očerupati. Za više inspiracije pogledajte video ispod.Dimenzije paketa 16x16x18 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.