Sistem za napajanje kunića - pojilica sa opružnim priključkom

Model: SE-51433

2,78€ 2,22€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 2,78€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Nipl pojilica od nehrđajućeg čelika za kuniće za sustav napajanja glodavaca s opružnim pričvršćivanjem, pogodna za montažu na šipke.  • opružni dodatak - za pričvršćivanje na šipke kaveza

  • nehrđajući čelik, inox nipl

  • plastični priključak za vodu za pričvršćivanje dovodnog crijeva od 9 mm

Sustav napajanja za kuniće kombinacija je nekoliko pojedinačnih komponenti povezanih cjevčicom, koje se sklapaju prema potrebama određene pasmine. Osnova svakog takvog sklopa je spremnik za vodu, spojni dio između spremnika i cijevi, spojna cijev i fontana. Spremnik za vodu mora biti postavljen na visoko mjesto (npr. na krov kućice za kuniće) kako bi se stvorio nizak tlak u crijevu kroz koje se voda dovodi. To osigurava da voda teče u pojilicu koja se nalazi u boksu za životinje.


Spremnik se može redovito dopunjavati vodom ili se može spojiti direktno na dovod vode pomoću crijeva od 3/4". U tom slučaju potrebno je u spremnik postaviti plovni ventil koji održava stalnu razinu vode i čime se sprječava prelijevanje ili, obrnuto, potpuno pražnjenje spremnika.Ostale komponente sustava za opskrbu električnom energijom su različite vrste spojnica, koje je potrebno odabrati prema specifičnim potrebama distribucije vode. Radi se o ravnom, pravokutnom, spojnom dijelu u obliku slova T ili X. Ovisno o mogućnosti pričvršćivanja krajnje pojilice, možete odabrati pojilicu s opružnim nastavkom koja je pogodna za fiksiranje na rešetku ili pojilicu s pričvršćivanje vijcima, koje se može pričvrstiti na drvo vijcima, na primjer.
Za bolju predodžbu o tome koji su dijelovi sustava napajanja iu kojem broju potrebni za vaš uzgoj, preporučljivo je izraditi skicu boksova, njihov raspored i smještaj te u nju ucrtati potrebne komponente.
Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.