Sigurnosna vrata sa osiguračem za kokošinjac CHICKEN GUARD DOOR 25x30

Model: BR-0364
Nagradni bodovi: 2

69,68€ 55,74€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 69,68€

Na zalihama

Sigurnosna vrata sa osiguračem za kokošinjac CHICKEN GUARD DOOR 25x30

Sigurnosna vrata za otvaranje i zatvaranje kokošinjca sa samozaključavajućim mehanizmom . Ovo su vrlo jaka i izdržljiva vrata koja sprječavaju grabežljivce da uđu u kokošinjac nakon što su vrata zatvorena. Dimenzije vrata: 25x30 cm.

Kako protuprovalna vrata rade:

Nakon što se vrata potpuno spuste, krila se automatski otpuštaju, čvrsto zaključavajući vrata. Ovaj sigurnosni sustav će osigurati da kokoši budu noću potpuno sigurne od lisica, grabljivica i drugih grabežljivaca . Ovaj jedinstveni samozaključavajući sustav dizajniran je kako bi spriječio predatore da podignu vrata kokošinjca , onemogućavajući im pristup vašem jatu. Vrata su apsolutno sigurna i ne ugrožavaju perad. Prilikom zatvaranja padaju pod vlastitom težinom i nije moguće ozlijediti perad.
Vrata sa samozaključavanjem

Dimenzije protuprovalnih vrata:

Dimenzije cijelog sustava za zatvaranje , uključujući vodilice, su 30x60 cm . Dimenzije pojedinačnih vrata su 25x30 cm .Korišteni materijali:

Sigurnosna vrata izrađena su od vrlo čvrstog i izdržljivog aluminija. Iz tog razloga osiguravaju stvarno visoku zaštitu i istovremeno dugi vijek trajanja. Vodilice su izrađene od čvrste ABS plastike koja se 100% može reciklirati.

Dimenzije paketa 35x43x4 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.