Set električne ograde sa električnom mrežom za ovce, koze - ulazna kapija 105 cm do mreže za ogradu - mrežno napajanje

Model: FE-8199
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 10

323,04€ 258,43€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 323,04€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Kompletan set električnih ograda s mrežom, namijenjen prvenstveno za ovce, koze i domaće svinje. Električna mreža također služi kao zaštita stada, zemlje ili usjeva od divljih životinja ili divljih svinja. Pomoću mreže možete jednostavno i brzo definirati siguran prostor za držanje životinja, odnosno spriječiti njihov ulazak na odabrana neželjena mjesta.
Mreža za električnu ogradu za ovce i koze
Električna mreža ima 14 stupova s dva šiljka za bolju stabilnost. Namijenjen je prvenstveno za ovce i koze, a može i za svinje. Standardna dužina mreže 50 m, visina mreže 90 cm sprječava skakanje. 8 vodoravnih kabela s žicom od nehrđajućeg čelika debljine 3 × 0,20 mm + 1 donji red (crni kabel) je neprovodljiv, izolacijski. Ogradnu mrežu nadopunite vizualnom barijerom od signalne trake - barijerom.
Pristupnik mreži
Vrata za ogradne mreže za električne ograde. Služi za brz i lak prolaz u mobilnu kućicu. Zahvaljujući izoliranom okviru, ne morate odvajati vrata od kućišta svaki put kada se otvaraju i zatvaraju. Pogodan za sve električne mreže visine 85-95 cm.
Snažni mrežni izvor napajanja P50
Osnova kompleta je mrežni generator električne ograde fencee power P50 koji ne zahtijeva održavanje. Ogradni izvor snage 5 J, pogodan za ograde montažne duljine do 47 km. Samo priključite napajanje u utičnicu od 230 V pomoću strujnog kabela i uključite ga tipkom ON/OFF. LED diode visoke svjetline lako su vidljive čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nalaze se na glavi generatora i bojom signaliziraju rad izvora. U slučaju kvara na ogradi, ona mijenja boju i možete odmah reagirati. Tehnologija SafeShock i vrlo niska potrošnja ostale su karakteristike Power P generatora.
Kompletan komplet električne ograde je praktičan i jednostavan za sastavljanje. Komplet također uključuje šipku za uzemljenje i sve potrebne priključne kabele za trenutni rad mobilnog nastambe za ovce i koze sa zaštitom od predatora.
Sadržaj paketa:

generator fencee snage P50
1× mreža za ogradu, visina 90 cm, dužina 50 m, 14 šipki, narančasta boja
1× ulazna kapija na mrežu za električnu ogradu 105 cm
1x šipka za uzemljenje 100 cm

Pojedinačni artikli se lako mogu preurediti prema duljini vaše instalacije.
Uključeno u paket generatora:

kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (oko-srce)
strujni kabel 100 cm
fencee tabla upozorenja
Upute za uporabu

Zajedno s kompletom preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.