Komplet električne ograde sa zaštitnom mrežom od vuka, risa - RF izvor 8 J - WiFi Gateway - mreža 50 m

Model: FE-8102
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 25

824,18€ 659,34€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 824,18€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Komplet pametne električne ograde s RF generatorom i središnjim uređajem FENCE WiFi GATEWAY GW100, koji omogućuje da se uređaj odmah spoji na Fencee Cloud i daljinski upravlja putem mobitela, tableta ili računala.
Generator električne ograde
Snažni kombinirani generator Fencee Energy DUO RF EDX80 sa svojim izlazom od 8 J prikladan je za duge ograde s duljinom ugradnje do 80 km, na mjestima gdje se moraju osigurati maksimalne performanse i pouzdanost. Generator je univerzalno primjenjiv za gotovo sve vrste životinja, poput konja, ovaca, goveda, svinja ili koza. Također se može koristiti za zaštitu zemlje ili usjeva od divljih životinja, divljih svinja ili štetnika kao što su vidre, kune i dabrovi. Pogodan je i za malu djecu zahvaljujući žutoj stezaljci sa smanjenom snagom. Možete ga spojiti na donji red žica ograde ili na drugu ogradu u kojoj se kreću manje životinje ili mladunci.
Centralna i upravljačka jedinica
Komplet električne ograde uključuje središnji i upravljački FENCE WiFi GATEWAY GW100. Zahvaljujući njemu možete spojiti uređaj na fencee Cloud, a pomoću besplatne aplikacije za Android i iOS zatim upravljati uparenim uređajima s praktički bilo kojeg mjesta na svijetu, ovisi samo o internetskoj vezi. Možete kontrolirati do 12 RF uređaja putem 1 središnjeg WiFi pristupnika. Za rad nisu potrebne naknade za registraciju niti SIM kartice. Bez dodatnih troškova, čime se minimiziraju vaši troškovi rada pametne električne ograde. Preko Clouda ne samo da upravljate generatorima, već ih i provjeravate pomoću obavijesti koje će se odmah pojaviti na vašem telefonu ili e-mailu.

Preuzimanje Android aplikacije na Google Playu
Aplikacija za Apple iOS za preuzimanje u App Storeu

Zahvaljujući sustavu pametne farme, u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta dobit ćete maksimalan pregled vaše električne ograde. Uređaj možete daljinski isključiti, kontrolirati i nadzirati. U slučaju problema, odmah ćete dobiti alarm na svoj telefon i e-mail. Sve prednosti i funkcije električnih ograda s fencee Cloud aplikacijom pročitajte u našem članku.
Uređaj za nadzor na POKLON
Set također uključuje MX10 kontrolni monitor. Nakon spajanja na električnu ogradu, mjeri vrijednost napona, ako padne ispod zadane vrijednosti, šalje obavijest Gatewayu. Ovo pokreće mrežni alarm o problemu u kućištu. Uparenim Monitorom MX10 upravljate daljinski pomoću mobilne aplikacije. Inspection Monitors imaju mnogo načina instalacije, ako želite saznati više, pročitajte članak o različitim ožičenjima Inspection Monitora.
Osnovna i vanjska RF antena
Smart RF uređaji u kompletnom setu isporučuju se s osnovnom antenom koja omogućuje komunikacijski domet od 10 km. U slučaju da trebate poboljšati kvalitetu signala i domet prijenosa, koristite opciju ugradnje vanjske antene, zahvaljujući kojoj možete povećati domet do 30 km. Pročitajte više o montaži vanjskih antena u našem članku.
Kombinirano napajanje
Fencee kombinirane RF generatore možete napajati pomoću adaptera iz mreže od 230 V ili iz običnog akumulatora automobila. Ovo također možete koristiti kao rezervni izvor u slučaju kvara ili nestanka struje. Centralni FENCE WiFi GATEWAY GW100 standardno se napaja adapterom iz mreže 230 V. U slučaju nestanka struje opremljen je rezervnim izvorom koji opskrbljuje naponom do 12 sati.
Ako trebate savjet o odabiru odgovarajućeg seta ili drugog pribora, slobodno se obratite našem tehničkom odjelu, rado ćemo vam pomoći.
Sadržaj paketa:

generator fencee energije DUO RF EDX80
središnji upravljački uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ BESPLATNO - Monitor MX10 uređaj za praćenje

Uključeno u paket generatora Energy DUO RF EDX80:

1x fencee energy DUO RF EDX80 generator
1× strujni adapter 14 V / 2 A
1× osnovna RF antena
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski kabel za spajanje Energy DUO RF na bateriju
1x tabla upozorenja za ogradu
Upute za uporabu

Zajedno sa setom preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora na zid.
Uključeno u paket FENCE WiFi GATEWAY GW100:

1× osnovna RF antena
1x strujni adapter 14 VDC
1× izvor rezervne baterije 9,6 V
2x vijak i tipla za ugradnju
Upute za uporabu

Težina kompletnog seta: 12,9 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.