Komplet elektroograda s mrežom - zaštita od vuka, risa - DUO izvor 5 J - mreža 50 m

Model: FE-8101
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 13

427,64€ 342,11€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 427,64€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Set električne ograde za uzgajivače ovaca i koza. Sadrži sve što je potrebno za osiguranje vaših pašnjaka i životinja od napada vuka ili risa.
Već neko vrijeme na našim prostorima sve su češći slučajevi da gladni vuk napada stoku, najčešće ovce. Spriječite štetu na svojim životinjama i zaštitite svoje životinje od napada vukova s kompletom s mobilnom električnom mrežom. S mrežom možete jednostavno odvojiti svoju stoku na bilo kojem terenu. Pomoću električne mobilne mreže vrlo jednostavno i brzo možete izgraditi učinkovitu obranu od vukova. Kompletan set je posebno prikladan za ovce, koze i njihovu mladež. Također se koristi kao zaštita od divljih svinja i šumskih životinja.
Električna mreža s 14 šipki s dva šiljka prikladna je opcija u borbi protiv vukova i šumskih životinja. Zahvaljujući metalnim nehrđajućim vrhovima, montaža i naknadna demontaža je vrlo jednostavna. Mreža dužine 50 metara i visine 120 cm idealna je za životinje poput ovaca i koza.
U setu se nalazi kombinirani RF generator fencee power DUO RF PDX50 s daljinskim upravljačem i snagom od 5 J. Jača snaga generatora omogućuje korištenje na dužim ogradama ukupne duljine montaže do 40 km. Kombinirani generatori mogu se napajati pomoću adaptera iz mreže od 230 V koristeći običnu bateriju od 12 V. Možete je koristiti kao rezervni izvor u slučaju nestanka struje. Moderan, kvalitetan i vodootporan dizajn izvora s mikroprocesorskom tehnologijom u sebi nudi pouzdano rješenje za izgradnju električnih ograda od napada vukova. Obrana od vukova bit će laka i učinkovita uz ovaj cjeloviti komplet električne ograde.
Generatorom se može upravljati daljinski pomoću fencee Cloud aplikacije s mobilnog telefona ili web sučelja.
Daljinski upravljač RF generatora može se koristiti za udaljenost od 10 km na normalnom terenu iu naseljenim područjima. U teškim uvjetima, kao što su brdoviti tereni, gusta šuma ili ždrijeb, domet upravljanja je skraćen. Naprotiv, domet može biti veći na otvorenom prostoru. Za povećanje dometa daljinskog upravljača preporučujemo ugradnju vanjske antene koja će povećati domet komunikacije do udaljenosti do 30 km.

Možete kontrolirati do šest različitih fencee RF generatora s jednim daljinskim upravljačem. Nasuprot tome, jednim generatorom možete upravljati s do tri različita upravljača.

Ukoliko želite upravljati RF generatorom putem mobilnog telefona, tableta ili osobnog računala potrebno je instalirati središnji upravljački uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100 koji će vam omogućiti povezivanje generatora na Cloud. To vam daje cjelovito rješenje moderne pametne farme, zahvaljujući kojoj možete upravljati opremom na daljinu, s bilo kojeg mjesta u svijetu. Free RF tehnologija (radio frekvencija) brine se za prijenos signala. U praksi to znači da ne trebate SIM karticu i nemate dodatnih troškova za rad uređaja.
U slučaju problema s električnom ogradom, ne morate nikamo ići. Samo pritisnite gumb na daljinskom upravljaču, daljinski isključite izvor, popravite kvar i ponovno ga uključite. Daljinskim upravljačem ne samo da upravljate ogradom, već je i provjeravate, na njegovom displeju odmah vidite sve važne informacije:

Pad napona na ogradi - npr. puknuo je vod, grana je pala na žice ili je visoka trava.
Gubitak signala - može se dogoditi zbog odspajanja generatora, oštećenja antene ili drugih razloga.
Pad napona baterije ispod 12 V.

Sadržaj paketa:

generator fencee power DUO PD50
1× mreža, visina 120 cm, dužina 50 m, 14 štapova, narančasta boja
1× brusna šipka 75 cm (pocinčana)

Uključeno u paket generatora:

1x tablica upozorenja
1x strujni adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1× baterijski ogradni DUO kabel 1,7m
1x uputstvo za upotrebu

Uz kompletan set električne ograde protiv vukova preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za laku montažu izvora na zid.
Težina kompletnog seta: 11,6 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.