Komplet elektroograda protiv nametnika - kuna, vidra, lasica - mrežno napajanje - kabel 100 m

Model: FE-8035
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 9

305,84€ 244,67€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 305,84€

Na zalihama

Besplatna poštarina
Kompletan set električne ograde za zaštitu od malih grabežljivaca i štetočina kao što su kune, vidre, štakori, lasice ili lisice. Set se također može koristiti za ograničavanje kretanja i definiranje prostora za manje ljubimce. Ovim kompletom s posebnim izolatorima spriječit ćete pristup štetnika vašem zemljištu kroz oluke. Osnova seta je visokokvalitetni mrežni generator fencee mini M02 snage 0,2 J koji je posebno dizajniran za kratke ograde.
Kuna je vrlo dobra penjačica, često se uz strehe penje na krov. S ovim posebnim izolatorom možete jednostavno blokirati ovaj pristup. Izolator je fiksiran oko oluka i stegnut vijkom, tako da nije potrebno bušenje. Držači na izolatoru su pripremljeni za vođenje PLUS - MINS žice. Ovakav način gospodarenja osigurat će maksimalnu zaštitu od svih nametnika i predatora.
PLUS - MINUS upravljanje, tj. bez uzemljenja, kada se obje žice izvode paralelno i impuls se javlja kada su spojeni. Ovaj izravni put čini električni impuls posebno intenzivnim jer struja teče kroz samo mali dio životinjskog tijela.
Kompaktan dizajn mini M generatora s tipkom za isključivanje na prednjoj strani i najnovijom mikroprocesorskom tehnologijom iznutra nudi praktično i funkcionalno rješenje. LED indikatorska lampica signalizira rad izvora, a inteligentna elektronika sa SafeShock tehnologijom omogućuje sigurno ograđivanje. Kabel isporučen u prirodnoj zelenoj boji s 3 žice od nehrđajućeg čelika u dužini od 100 m bit će vrlo diskretan u vašem vrtu.
Sadržaj paketa:

generator fencee mini M02
1× kabel 2,5 mm, 100 m, zeleni
Visokonaponski kabel 10 m, 1,6 mm
12× izolator, 4 oči
2× izolator ø 102 - 106 mm

Uključeno u paket generatora:

1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x tablica upozorenja
1x uputstvo za upotrebu

Uz kompletan set preporučamo kupnju 80 mm DIN letvice za jednostavno postavljanje ograde na zid.
Težina kompletnog seta: 4,5 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.