Komplet električne ograde za konje, ponije, magarce, pse i protiv nametnika - DUO izvor - traka 200 m

Model: FE-8156
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 4

140,81€ 112,65€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 140,81€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Komplet električne ograde je praktično i mobilno rješenje s jednostavnom montažom. Kompletna ograda s visokokvalitetnom bijelom provodnom trakom 200 m i plastičnim stupovima 105 cm (86 cm iznad tla) pogodna za osjetljivije životinje i konje. Ograda se također može koristiti za zaštitu zemljišta, uzgojnih jezeraca, vrtnih jezeraca, zečeva i kokošinjaca od štetočina i grabežljivaca - vidre, kune, mačke, čaplje i lisice. Kombinirani 230 V/12 V ogradni izvor mini DUO MD10, koji se može koristiti kao baterijska ograda, ima malu potrošnju i mogućnost prebacivanja u štedljivi način rada. Generator se može koristiti za ograde do 9 km duljine.
Komplet električne ograde sa kompletnom opremom za postavljanje male ograde za konje i njihovih mladih. Također se može koristiti za definiranje prostora u vrtovima za pse. Ogradni set možete koristiti za zaštitu vrtova, polja, zečeva od nametnika i sitnih grabežljivaca, a to mogu biti srne, zečevi, šumske životinje, lisice. Električna ograda je učinkovito rješenje u borbi protiv štetočina koje uništavaju vaše gredice i usjeve.
Mali prijenosni izvor napajanja za ogradu s kombiniranim napajanjem od 230V/12V idealan je izbor za mobilne električne ograde i ograde s konjima. Generator možete koristiti bilo gdje zahvaljujući mogućnosti napajanja preko baterije od 12 V. Nova funkcija generatora Power Save (ekonomski način rada) štedi energiju priključene baterije. Nakon prelaska na način rada za uštedu energije, interval između električnih impulsa se približno udvostručuje. Potpuno napunjena baterija tada može napajati ogradu 50 do 55 dana.
Resurs s vrlo malom potrošnjom. BrightLight LED na prednjoj strani uređaja signalizira rad generatora. Navlaka izrađena od visokokvalitetne plastike otporne na vremenske uvjete, kišu, snijeg i UV zračenje. SafeShock tehnologija, ON/OFF gumb za sigurnu kontrolu i isključivanje generatora i nekoliko drugih funkcija koje nudi fencee mini DUO MD generator.
U kompletnom paketu pronaći ćete visokokvalitetnu bijelu traku od 200 ms s jednom bakrenom žicom za bolju vodljivost i četiri inox žice koje jamče duži vijek trajanja vodljive trake.
Sadržaj paketa:

generator fencee mini DUO MD10
1× bijela traka 20 mm, 200 m, bakar 1 × 0,25 mm nehrđajući čelik 4 × 0,20 mm
10× plastični stup 105 cm (iznad tla 86 cm), 8 uboda
1x šipka za uzemljenje 100 cm

Uključeno u paket generatora:

1x strujni adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1× baterijski ogradni DUO kabel 1,7m
1x tablica upozorenja
1x uputstvo za upotrebu

Zajedno s kompletnim kompletom ograde preporučamo kupnju 80 mm DIN letvice za jednostavnu montažu ograde.
Težina kompletnog seta: kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.