Komplet elektroograda zaštita od životinja - jelen, divlja svinja, jelen lopatar - DUO izvor - kabel 400 m

Model: FE-8091
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 8

281,20€ 224,96€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 281,20€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Komplet električnih ograda za životinje idealan je izbor kada divlje šumske životinje poput svinja, jelena, srna ili jelena lopatara posjete vaše imanje i vrtove i za sobom ostave štetu. Komplet je prikladan protiv svih vrsta šuma i divljači, koje će električna ograda sigurno držati podalje od vaših vrtova. Zaustavite štetu na svojim oranicama i uništavanje usjeva s ovom električnom ogradom za divlje životinje.
Osnova seta je kombinirani fencee power DUO PD50 generator snage 5 J koji je pouzdan izbor i za duže ograde s mogućom duljinom ugradnje do 40 kilometara. Kombinirani generator možete napajati pomoću adaptera iz mreže 230 V ili iz klasičnog akumulatora od 12 V. Možete ga koristiti i kao rezervni izvor u slučaju nestanka struje.
Moderan dizajn uređaja s prekidačem na prednjoj strani i najnovijom mikroprocesorskom tehnologijom iznutra, nudi pouzdano rješenje u borbi protiv divljih svinja i divljači. LED indikatorska svjetla sa stupčastim grafikonom jasno prikazuju rad izvora, mjere napon i ujedno signaliziraju mogući kvar na električnoj ogradi. Mogućnost prebacivanja snage između pola i pune snage, pomoću tipke za uključivanje ili vrlo niska potrošnja, to su još neke od prednosti ovog generatora.
U kompletu dolazi 400 metara visokokvalitetnog plavog kabela promjera 3 mm i bakrenih vodiča koji će osigurati maksimalnu vodljivost i kod dugih instalacija. Izrađena je od čvrstog i izdržljivog materijala, plava boja je lako vidljiva divljim životinjama i djeluje kao upozorenje da čak i ne dodirujete ogradu. Možete izraditi ogradu visine do 136 cm pomoću čvrstih plastičnih stupova s 11 petlji za individualni izbor postavljanja žice.
Električni komplet protiv napada divljih životinja i za zaštitu zemljišta, imovine od štetočina vrlo je jednostavan za instaliranje i rukovanje. Mobilni plastični stupovi mogu se vrlo lako rastaviti.
Sadržaj paketa:

generator fencee power DUO PD50
1× kabel ø 3 mm, nehrđajući čelik 2 × 0,25 mm + bakar 2 × 0,25 mm - duljina 400 m
10× stup 156 cm (iznad tla 136 cm), 11× ušica
1x šipka za uzemljenje 100 cm

Uključeno u paket generatora:

1x strujni adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1× priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1× baterijski ogradni DUO kabel 1,7m
1x tabla upozorenja
1x uputstvo za upotrebu

Uz kompletan komplet za zaštitu od divljih životinja, preporučamo kupnju 200 mm DIN šine za jednostavnu montažu generatora na zid.
Težina kompletnog seta: 11,1 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.