Set električne ograde za pametnu farmu - RF izvor s 1 J kontrolerom - središnji WiFi Gateway

Model: FE-8093
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 13

418,34€ 334,67€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 418,34€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Kompletan sklop električne ograde moderne pametne fencee farme namijenjen je povezivanju s Fencee Cloud aplikacijom te naknadnom upravljanju i kontroli svih povezanih RF uređaja putem mobilnog telefona, tableta ili računala. U kompletu se nalazi kontrolni Monitor MX10 koji služi za praćenje napona na kućištu, na kritičnim ili teško dostupnim mjestima. Set s jakim kombiniranim RF generatorom Fencee Energy DUO RF EDX150 snage 15 J prikladno je rješenje i za najzahtjevnije ograde i instalacije do 120 km. Zahvaljujući svojim performansama, generator se može koristiti za gotovo sve vrste životinja. Od manjih koza, ovaca ili ponija do velikih životinja poput goveda, goveda, konja, svinja. Služit će i kao zaštita od šumskih životinja i divljih svinja.
Snažni kombinirani generator EDX150 može se napajati pomoću adaptera iz mreže od 230 V. Ili možete koristiti obični automobilski akumulator od 12 V, koji je posebno prikladan kao rezervni izvor napajanja u slučaju nestanka struje. Zbog veće potrošnje generatora iz serije modela Energy DUO RF EDX, dugotrajni rad na baterije nije prikladan. Generator također ima žutu klemu za drugi smanjeni učinak, koji se može koristiti upravo za ograde s mladim ili manjim životinjama. Veliki LCD zaslon jasno vas informira o svim važnim vrijednostima na kućištu ili generatoru. LED svjetla i BARGRAF na prednjoj strani lako su vidljivi čak i na dnevnom svjetlu. Označavaju rad izvora, napon na ogradi i signaliziraju mogući kvar na električnoj ogradi.
Uz pomoć središnjeg FENCE WiFi GATEWAY GW100 uparujete sve pametne RF uređaje i dobivate pregled svih informacija s pojedinih generatora ili kontrolnih monitora. Tada ih možete kontrolirati s bilo kojeg mjesta na svijetu zahvaljujući mobilnoj ili web aplikaciji fencee Cloud. Osnovni domet radiokomunikacije (RF) između generatora i pristupnika je do 10 km na normalnom terenu iu naseljenim područjima. Na teškom brdovitom ili gusto šumovitom terenu domet je skraćen, naprotiv, na otvorenom prostoru može biti znatno duži. Za povećanje dometa RF signala između generatora i pristupnika, preporučujemo korištenje vanjske antene, koja može povećati domet komunikacije do udaljenosti od 30 km. Pogledajte članak s uputama kako pravilno instalirati vanjsku antenu kako biste osigurali najučinkovitiji prijenos RF signala.
MX10 Control Monitor mjeri vrijednost napona na kućištu. Ako napon padne ispod postavljene vrijednosti, monitor odmah šalje signal pristupniku i aktivira alarm. Kontrolni monitori imaju nekoliko mogućnosti ugradnje od kojih je jedna ugradnja na ulazna vrata. Također je uobičajeno postavljanje električne ograde na kritičnim i teško dostupnim mjestima, npr. u blizini rijeke. Pročitajte više o mogućnostima instaliranja i korištenja MX10 monitora.
Uređajem možete upravljati putem mobilne ili web aplikacije s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji internetska pokrivenost. I to zahvaljujući centralnom uređaju FENCE WiFi GATEWAY GW100. Više o aplikaciji fencee Cloud.
Cloud prikuplja podatke iz RF generatora i kontrolnih monitora. Pomoću središnjeg pristupnika možete jednostavno postaviti i kontrolirati pojedinačne uređaje s jednog mjesta, pomoću mobilne aplikacije ili s web sučelja. Preko Clouda ne samo da kontrolirate generatore ograda, već ih i provjeravate pomoću obavijesti koje se odmah prikazuju na vašem telefonu ili e-pošti.

Preuzimanje Android aplikacije na Google Playu
Aplikacija za Apple iOS za preuzimanje u App Storeu

Sadržaj paketa:

generator fencee power DUO RF PDX10
središnji upravljački uređaj FENCE WiFi GATEWAY GW100

Uključeno u paket generatora DUO RF PDX10:

1x generator ograde snage DUO RF PDX10
1x daljinski upravljač za generator
1x CR2 3V baterija
1x strujni adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
1× kabel za uzemljenje 150 cm (ušica-ušica)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski ogradni DUO kabel 170 cm
1x tabla upozorenja za ogradu
1× osnovna RF antena
Upute za uporabu

Zajedno sa setom preporučamo kupnju 200 mm DIN letvice za jednostavnu montažu generatora na zid.
Uključeno u paket FENCE WiFi GATEWAY GW100

1× osnovna RF antena
1x strujni adapter 14 VDC
1× izvor rezervne baterije 9,6 V
2x vijak i tipla za ugradnju
Upute za uporabu

Težina kompletnog seta: 2 kg

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.