SCHOPF FLY KILL sprej otopina za uništavanje muha, mrava i moljaca, 1000 ml

Model: BR-0377
Nagradni bodovi: 1

18,55€ 14,84€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 18,55€

Na zalihama

Otopina u spreju za uništavanje muha, mrava i moljaca SCHOPF FLY KILL, 1000 ml

Preparat za suzbijanje muha, komaraca, moljaca, žohara, grinja i dr. 1000 ml otopine za trenutnu upotrebu = nanošenje prskanjem na mjesta česte pojave, sa trenutnim djelovanjem, djelatna tvar permetrin, Chrysanthemum cin. Ekstrakt, piperonil butoksid, tetrametrin.


Ciljni organizam

Za ubijanje letećih insekata - muha, komaraca, moljaca, ali i gmižućih insekata - grinje, bumbari, bube, žohari, mravi itd.


Područja primjene

Pripravak se može koristiti u kućanstvima, u skladištima ili također na farmama, u kokošinjcima u stajama i farmama.


Priprema

Preparat se isporučuje u pakiranju od 1000 mililitara u obliku tekuće otopine koja je spremna za trenutnu upotrebu .


Primjena

Muhe i komarci: Nanijeti u tankom sloju s udaljenosti od 30 cm na mjesta okupljanja insekata - zidove, stupove, prozore i okvire vrata.


Mravi, bube, žohari: Nanesite dovoljnu količinu na sve zaklone i staze tako da se područje nanošenja lagano navlaži. Ponovite postupak nakon 2-3 dana.

Ormarski moljci : kada su napadnuti, nanesite s udaljenosti od 1 metra na ormare, ladice i kutije za odlaganje.

Bumbari, krpelji : Prije nanošenja očistiti kokošinjac, stelje, legla i ostale prostore na koje želite nanijeti sredstvo. Zatim raspršite proizvod na te površine s male udaljenosti tako da se površina na kojoj se nanosi malo navlaži. Nakon 5 do 8 dana preporuča se ponoviti cijeli postupak.

SCHOPF FLY KILL, 1000ml


Učinkovitost

Preparat za uništavanje gmižućih i letećih insekata ima gotovo trenutni učinak nakon primjene, koji traje dugo vremena. Potrošnja pri nanošenju: cca 5 g/m2 ? 10 pritisaka aplikatora u spreju. Po potrebi se pripremljena otopina može ukloniti vodom i deterdžentom .


Preporuka prodavača

PAŽNJA! Preparat nije namijenjen za primjenu na hrani, životinjama, stelji, stočnoj hrani, uključujući hranilice i pojilice! Pokrijte sve površine koje se ne smiju tretirati. Izbjegavajte korištenje u blizini bolesnih ljudi i životinja ili novorođenčadi. Proizvod koristiti samo za uništavanje insekata prema uputama za uporabu.


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.