RABITIN ZA KUNIĆE 1000 ML

Model: rabitin_kralik_1L

10,58€ 9,36€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 10,58€

Na zalihama

Poboljšava reprodukciju i uzgoj mladih.
RABITIN sadrži specifičan kompleks tvari koje poboljšavaju reprodukciju životinja na vašem gospodarstvu. Sve aktivne tvari su u obliku koji osigurava maksimalnu učinkovitost svake od njih.

RABITIN kod mužjaka podupire spermatogenezu, jer povećava kvalitetu ejakulata, posebice broj spermija i njihovu pokretljivost. Ženke imaju bolju oplodnju, a time i bolji razvoj fetusa. Zahvaljujući RABITINU, mladunci se rađaju s većom težinom, imunitetom i vitalnošću, što pozitivno utječe na njihovo zdravlje i razvoj u narednom razdoblju života.

RABITIN je pogodan za davanje mladim kunićima već nakon okota, čime se održava njihova veća vitalnost i imunitet, što se očituje i nižom smrtnošću.

RABITIN se također može koristiti u slučajevima kada je poželjno povećati rast skeletnih mišića, kao što su upotrebne životinje ili životinje za izložbe ili sport.

Visoka učinkovitost pripravka je posljedica posebne tehnologije proizvodnje, gdje se djelatne tvari obdukcijom štite od razgradnje u želucu i probavnom traktu. Ovaj zaštitni omotač postupno se razgrađuje sve dok se aktivna tvar potpuno ne oslobodi u tijelu u svojoj maksimalnoj učinkovitosti.

Značajna prednost ove tehnologije je činjenica da se u otopini stvara posebna potporna i izolacijska spužvasta mikrostruktura koja sprječava lijepljenje aktivnih tvari na stijenke cijevi dovodne vode ili u pojilicama. Time se eliminira opasnost od razmnožavanja neželjenih organizama na ovim ostacima i njihovog kasnijeg širenja na sve životinje.

Sastojci:

  • L-karnitin
  • vitamini
  • prirodne tvari
  • tretirana voda za piće

Upute za hranjenje:

daje se u količini od 1 ml na 1 kg tjelesne mase u konzumnoj vodi ili na suhi dio krmnog obroka. Proizvod se može primjenjivati kontinuirano kako bi se povećao rast skeletnih mišića.

Pripravak se može kombinirati i istovremeno primjenjivati s bilo kojim proizvodom marke BENEFEED ®   za određenu kategoriju životinja. Popis ovih proizvoda može se pronaći niže na ovoj stranici, međutim navedeno je samo jedno pakiranje svakog proizvoda. Dodatna pakiranja mogu se pronaći u odgovarajućoj kategoriji proizvoda.

Skladištenje:

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u originalnom zatvorenom pakiranju. Nakon otvaranja trošiti postupno, proizvod ne čuvati duže vrijeme. Mikroskopske krute čestice i lagani sediment posljedica su sadržaja prirodnih tvari i nisu nedostatak proizvoda.

Promjer bubnja (cm) 24 vajec

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.