Dodatna etaža za uzgoj peradi CIMUKA CB40-03-TA

Model: BR-0235
Nagradni bodovi: 9

302,12€ 241,70€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 302,12€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Dodatna etaža za uzgoj peradi CIMUKA CB40-03-TA

Dodatna etaža pogodna za uzgoj 40 do 45 pilića patentiranom Comfortplast tehnologijom dimenzija 104 x 64 x 49 cm . To je jednokatni kavez bez okvira s 3 odjeljka , koji su opremljeni grijačom s podesivim termostatom i utičnicom za žarulju , hranilicama s rešetkom za sprječavanje rasipanja hrane, pojilicama s dovodom vode bez spremnika .


Kapacitet uzgojnog objekta prema pojedinim vrstama peradi

  • pilići 40 - 45 kom

  • prepelice 80 - 90 kom

  • guske 25 - 30 kom

  • patke 40 - 45 kom

  • fazani 60 - 70 kom


Dimenzije

Dimenzije sastavljenog kokošinjca, uključujući jedinicu za grijanje i hranilicu, su 104 x 64 x 49 cm .

Dodatni kat Cimuka CB40-03 može se kombinirati (složiti) sa sljedećim proizvodima: kokošinjac Cimuka CB25-03, kavez za prepelice Cimuka BYK-03, kavez za perad Cimuka GL40-03.

Dimenzije
pojedinih dijelova kaveza prikazane su na slici ispod :

CIMUKA CB40-03-xK sl

Podesivi sustav grijanja s izvorom svjetlosti

Toplinu i svjetlost potrebnu za rast mladunčadi osigurava automatska jedinica za grijanje na farmi peradi. Jedinica je opremljena elektroničkim termostatom, s kojim je moguće regulirati temperaturu u rasponu od 0 do 40°C. Grijaći dio jedinice je naravno opremljen zaštitnim poklopcem, koji sprječava da mladi dodiruju grijaće kablove i nema opasnosti od opeklina. Grijaća jedinica nudi i mogućnost stabilnog izvora svjetlosti uz pomoć žarulje (nije uključena u paket). Potrebna snaga žarulje određuje se ovisno o temperaturi u prostoriji u kojoj će se nalaziti peradarnik i ne smije biti veća od 75W. Više informacija možete pronaći u uputama u nastavku.


Sustav hranjenja

Paket uključuje tri prijenosne zdjelice za hranjenje za prve dane života pilića, a peradarnik je opremljen i visećom hranilicom velikog kapaciteta za opskrbu hranom do 2 dana za svako pile. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava mladunce da iskapaju hranu i tako je ne rasipaju . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

CIMUKA CB40-03-xK sl


Sustav za napajanje

Kavez je opremljen s dvije sifon pojilice za prve dane života pilića i dvije nipl pojilice s podesivom visinom , koje omogućuju jednostavan i higijenski način napajanja pilića unutar kaveza. Dodatne zdjelice za vodu dio su nipl pojilica, koje stvaraju visokokvalitetne automatske pojilice i također sprječavaju mladunce da se namoče. Voda se dovodi do automatskih pojilica sustavom cijevi.

CIMUKA CB40-03-xK sl

Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova tehnologija se koristi iu peradarskim farmama CIMUKA, koje se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, kokošinjci su izrađeni od 100% reciklirane, visokootporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom kontaktu s izmetom peradi. Plastične farme peradi također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavne za higijensko održavanje . CIMUKA kokošinjci s "COMFORTPLAST" tehnologijom pakirani su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Video upute za sastavljanje:

 

Dimenzije paketa 97x60x15 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.