Dodatni kavez za prepelice CIMUKA BYK-03-TA

Model: BR-0150
Nagradni bodovi: 5

153,36€ 122,69€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 153,36€

Na zalihama

Kavez za prepelice CIMUKA BYK-03-TA

Kavez za prepelice pogodan za uzgoj 18 do 30 prepelica sa patentiranom Comfortplast tehnologijom , dimenzija 98 x 65 x 35 cm. To je dodatni kavez na 1 kat bez okvira s 3 odjeljka , koji je opremljen posudom za polaganje prepeličjih jaja, hranilicom s rešetkom za sprječavanje rasipanja hrane, pojilicom s dovodom vode bez posude . Kavezi su izrađeni od plastike visoke otpornosti na izmet prepelica i bakterije - vrlo jednostavno održavanje kaveza i izmeta.


Dimenzije kaveza za prepelice

Dimenzije sklopljenog kaveza za prepelice, uključujući hranilicu i ležišta , su 98 x 65 x 35 cm.

Dodatni kavez za uzgoj prepelica Cimuka BYK-03 može se kombinirati (složiti) sa sljedećim proizvodima: uzgajalište Cimuka CB40-03, uzgajalište peradi Cimuka CB25-03, kavez za uzgoj peradi Cimuka GL40-03.

Dimenzije
pojedinih dijelova kaveza prikazane su na slici ispod :

 

Dimenzije CIMUKA kaveza za prepelice

Sustav hranjenja

Kavezi su opremljeni visećim hranilicama velikog kapaciteta za opskrbu hranom do 2 dana za svaku prepelicu. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava prepelice da iskopaju hranu i tako je ne rasipaju . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Hranilice CIMUKA kaveza za prepelice


Sustav napajanja

Pojedinačni odjeljci opremljeni su automatskim nipl pojilicama , koje omogućuju higijenski način napajanja prepelica unutar kaveza bez problema . Nipl pojilica također uključuje dodatne posude za kapanje vode , koje zahvaljujući uskom razmaku između bradavice i posude sprječavaju namakanje prepelica. Voda se dovodi do automatskih pojilica sustavom crijeva.

Pojilice u kavezima za prepelice CIMUKA


Eliptična baza s posudom za odlaganje prepeličjih jaja

Posebno dizajnirana baza za prepelice pruža veću udobnost pri stajanju, hodu i parenju. Eliptični oblik povećava čvrstoću cijele konstrukcije , a ujedno smanjuje prianjanje izmeta . Fleksibilna struktura materijala sprječava nastanak problema sa stopalima. Nagib podloge osigurat će odvojeno sakupljanje jaja u posudi za nesenje . Tako ćete moći spasiti oštećena ili napuknuta jaja, nećete se morati baviti jajima prekrivenima izmetom ili tražiti zaboravljena jaja u kavezu, a sveukupno ćete uštedjeti vrijeme prilikom skupljanja jaja .

Posuda za polaganje za CIMUKA kaveze za prepelice


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova se tehnologija koristi iu CIMUKA kavezima za prepelice koji se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, kavezi su izrađeni od 100% reciklirane, vrlo otporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom kontaktu s izmetom prepelica . Plastični kavezi za prepelice također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavni za higijensko održavanje . CIMUKA kavezi za prepelice s tehnologijom "COMFORTPLAST" pakirani su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Dimenzije paketa 97x60x14 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.